Волинянка купила порошок і виграла пральну машину від Pure Fresh

Волинянка купила порошок і виграла пральну машину від Pure Fresh
Засновник компанії “Global Chemia Group” (Німеччина) та представник офіційного імпортера в Україні ТОВ “Перлюкс Україна” завітали до жительки села Комарове, аби привітати першу переможницю акції.

Євгенія Будь, жителька села Комарове у Маневицькому районі Волинської області виграла нову пральну машини марки Gorenje. Жінка їздила на покупки в Маневичі, придбала 10-кілограмовий мішок прального порошку Pure Fresh і навіть не звернула увагу на акційну наліпку. Яким же було її здивування, коли всередині мішка знайшла листівку з повідомленням про виграш.

"Я дуже зраділа, скакала! Але нікому не говорила, аби потім не було стидно від людей... Не могла повірити, що мені пральну машину навіть привезуть додому. Але потім передзвонила пані Валентина, представилася і підтвердила, що їдуть до нас з подарунком. Я дуже щаслива!" - ділиться враженнями жінка.



І дійсно: незабаром до оселі Будів з Комарова приїхала делегація і вручила пральну машину. За доброю традицією, господарка гостинно зустріла дарувальників.

"Як керівник, я величезний акцент ставлю на Україну і дуже задоволений об’ємами продажів, зокрема, і в Волинській області. У 2017 році разом з нашим партнером компанією “Перлюкс Україна” будемо активно працювати по всій території України і розвивати саме торгову марку Pure Fresh", - розповів засновник компанії “Global Chemia Group” (Німеччина) Олександр Зелений.

Національний менеджер компанії-імпортера “Перлюкс Україна” Валентина Булавчук додала, що пральний порошок Pure Fresh знаходиться в економ-сегменті, що вельми важливо для більшості українських родин. При європейській якості прання порошок дозволяє заощаджувати і не переплачувати зайве.

Детальні умови акції розписані на сайті ТОВ “Перлюкс Україна” - офіційного партнера компанії “Global Chemia Group” (Німеччина) в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фото Водохреща в Рожищі
19 січень, 2017, 16:03
Волинянка купила порошок і виграла пральну машину від Pure Fresh
19 січень, 2017, 16:00