«Комерційність - це не є погано», - відома художниця

«Комерційність - це не є погано», - відома художниця
«Всі художники на планеті Земля, які жили, живуть і будуть жити займаютьcя комерційною діяльністю. Це наша професія», - художниця Тетяна Мялковська.

«Ми професією повинні заробляти гроші, для того, щоб розвивати себе, розвивати свою професію, і за щось виконувати свої елементарні потреби і реалізовувати їх. Художник продає картини як продукт своєї праці, продає послуги як продукт освіти певного духовного і наукового рівня», - розповіла в інтерв'ю ВолиньPost.

«Тобто комерційність - це не є погано. Це одна із складових частин будь-якої професії, мистецької також. Коли вас купують , щоб надрукувати книги чи постери, чи реклама. Це добре, це непогано».

Наразі художниця не планує серйозно займатися комерцією, бо працює в іншій сфері.

«Тому для мене менш актуальний цей напрямок. Якщо б мені зараз поступила пропозиція проілюструвати книгу, я б із задоволенням взялася за цю книгу. Звичайно, потрібно шукати і час, і натхнення. Мушу пояснити: річ в тім, що людина перебуває в різних каналах свого осмислення, прийняття і репродукції життєвого переживання. Цих каналів може бути надзвичайно багато. Скажімо зараз я перебуваю в трохи іншому каналі. Але це один із періодів у житті».

«Був період, коли я активно працювала з текстилем. Було дуже багато замовлень, я просто не встигала видавати нагора різні хустки, парео, інші текстильні вироби, які зігрівали людей, створювали їм гарний настрій і прикрашали приміщення. Потім якось перейшов цей період, не через те, що був штучно поміняний, а просто якось інший період настав в житті».


ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З ТЕТЯНОЮ МЯЛКОВСЬКОЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Комерційність - це не є погано», - відома художниця
27 січень, 2017, 06:37