Волинянин став на ноги після жахливої аварії

Волинянин став на ноги після жахливої аварії
Волинянин Анатолій Дирко після страшної аварії, в яку потрапив у 2013 році, завдяки власній силі волі та мужності став на ноги.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

У 2013 році Анатолія Дирка на пішохідному переході збив автомобіль. Внаслідок цього він отримав травми, зокрема, складний перелом правої гомілки. Довго лікувався. Попри пережите, біль і страждання, чоловік переборов усі труднощі.

Допомогли йому в цьому працівники луцького територіального центру соціального обслуговування населення. Окрім того, Анатолій Дирко займається на спеціальних тренажерах.

«Лікар сказав: будете вставати, все нормально після витяжки. А ось на праву ногу – не знаю, гарантії не даю. Пройшло повних три роки після аварії, і ось, як бачите, завдяки цим тренажерам є результат, хоч проблема ще залишається. Дійсно, ці тренажери дуже допомагають», - розповів волинянин.

Послугами територіального центру користуються не лише люди, які в силу обставин опинилися у скрутному матеріальному становищі, одинокі й неповносправні громадяни. Працівники центру також надають допомогу переселенцям із Криму та східних областей держави, учасники АТО і членам їх сімей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ходи здоровий що 99
Відповісти