У Луцьку покажуть фільми із золотого фонду чеського кіно

У Луцьку покажуть фільми із золотого фонду чеського кіно
Чеський центр у Києві спільно з мережею книгарень «Є» покажуть 16 фільмів із золотого фонду чеського кіно. Зокрема покази пройдуть і в Луцьку.

Про це під час прес-брифінгу розповіла директор Чеського центру при Посольстві Чеської Республіки в Україні Луціє Ржегоржікова, - передає прес-центр Українського кризового медіа-центру.

«Ми довго думали, яким чином представити українській публіці цікаве з чеської культури – і це є чеське кіно. Нам хотілося донести до якомога більшої кількості людей ці фільми», – зазначила вона.

Кожного другого четверга тижня, починаючи з 2 лютого, демонструватимуть фільми у 14 містах України у книгарнях «Є». Із травня покази проходитимуть кожний четвер до кінця червня. У переліку обраних міст і Луцьк.

«Ми вже мали чеські четверги минулого року, але це було радше документальне кіно, а тепер ми будемо акцентувати увагу на ігровому кіно», – зауважила арт-директор мережі книгарень «Є» Анастасія Левкова. Фільми демонструватимуть мовою оригіналу з українськими субтитрами. Перед кожним показом також демонструватимуть слайд-презентацію про режисера стрічки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку покажуть фільми із золотого фонду чеського кіно
31 січень, 2017, 16:00