«Чорний Тюльпан» відновлює роботу

«Чорний Тюльпан» відновлює роботу
Через обстріли Авдіївки і майже щоденні втрати на Сході роботу поновлює місія «Чорний Тюльпан».

Про це керівник місії Ярослав Жилкін повідомив на сайті організації.

«Знаємо, що зараз багато загиблих. Стоїть питання про евакуацію тіл. «Чорний Тюльпан» робив перерву, оскільки не було роботи. А зараз ми поновлюємо чергування на базі. Ситуація в АТО загострилась. В зоні АТО буде знаходитись наш екіпаж. Своїх волонтерів ми привели в повну готовність і сформували чотири досвідчених екіпажі із спецмашинами», – заявив він.

«Ми б не хотіли мати роботу, адже це означає втрату наших хлопців, однак при необхідності готові виконувати завдання щодо евакуації тіл загиблих», - розповів один з учасників пошукової групи «Чорний Тюльпан. Волинь» Юрій Сковорода.

«Щодо роботи місії, то можу сказати, що протягом двох років в результаті проведеної пошукової роботи виявлено і передано компетентним органам близько 810 останків загиблих, однак багато місць, на жаль, так і не вдалося обстежити», – наголосив Юрій Сковорода.

Як відомо, 7 лютого на Волині привезли тіло Героя капітана Маріса Камінського. Участь в транспортуванні загиблого військовослужбовця брали й учасники місії «Чорний Тюльпан».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.