У Луцьку відкрили інсталяцію, яка розповідає про торгівлю людьми

У Луцьку відкрили інсталяцію, яка розповідає про торгівлю людьми
У Луцьку сьогодні, 9 лютого, на Театральному майдані відбулося відкриття інсталяції “ГРАНІ 3”.

“ГРАНІ 3” - це тимчасова інсталяція, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

За оцінками Представництва Міжнародної організації зміграції (МОМ) в Україні, понад 160 000 українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року.

Інсталяція “ГРАНІ 3” представляє три куби, які будуть розміщені на Театральному майдані до 22 лютого. На них розміщена інформація про явище торгівлі людьми, описані реальні історії постраждалих, поради із безпечного працевлаштування та подорожей, а також номери гарячих ліній із протидії торгівлі людьми.

Звертаючись до присутніх, заступник міського голови Юрій Моклиця зазначив, що нині ми живемо у ХХІ столітті, а досі маємо такі прикрі речі як торгівля людьми, які були притаманні рабовласницькому суспільству.

Юрій Моклиця зауважив, що для міської влади важливим питанням є безпека громадян і у виникненні будь-яких проблем завжди можна звернутися до департаменту соціальної політики чи Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Варто зазначити, що національна інформаційна кампанія “ГРАНІ 3” проводиться Представництвом МОМ в Україні у партнерстві з Міністерством соціальної політики України за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відкрили інсталяцію, яка розповідає про торгівлю людьми
09 лютий, 2017, 17:52