Кварцяного дискваліфікували за лайку

Кварцяного дискваліфікували за лайку
КДК ФФУ відхилив апеляцію Волині щодо дискваліфікації Віталія Кварцяного, через що головний тренер лучан пропустить перші три матчі весняної частини УПЛ.

Про це повідомляє Sportarena.com.

У грудні минулого року ФФУ присудила Віталію Кварцяному дискваліфікацію за неетичні висловлювання на адресу арбітра Катерини Монзуль. Після цього Волинь подала апеляцію в надії спростити або ліквідувати дискваліфікацію.

Але КДК федерації залишив в силі попереднє рішення про дискваліфікацію – Кварцяний пропустить 3 наступні матчі хрестоносців в Прем'єр-лізі. Це рішення було прийнято на минулому тижні, коли відбулося чергове засідання комітету. Також повідомляється, що, крім відсторонення на 3 матчі, Кварцяний змушений принести Монзуль публічне вибачення.

Таким чином, багаторічний «вождь» Волині буде відсутній на тренерській лаві під час матчів з Олександрією (19 тур, в гостях), Шахтаря (20 тур, домашній) і Карпат (21 тур, в гостях).

Раніше очікувалося, що дискваліфікація Кварцяного вступить в силу з поєдинку 18-го туру проти Ворскли, але тоді КДК ФФУ не встиг (або не захотів) оперативно сповістити «Волинь» про своє рішення, через що Кварцяний в звичайному порядку вийшов на матч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віталя,давай їм всім піздяк, а то взагалі неграють
Відповісти
Останні новини
Кварцяного дискваліфікували за лайку
14 лютий, 2017, 16:07