Силовики завітали з обшуками до керівництва «Волиньприродресурсу»

Силовики завітали з обшуками до керівництва «Волиньприродресурсу»
Правоохоронці провели також слідчі дії в помешканні заступника директора КП «Волиньприродресурс».

Про це заявив колишній тимчасовий виконувач обов’язків директора комунального підприємства Веніамін Туз, - повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Також він зазначив, що аналогічні дії силовики здійснювали і у чинного директора КП «Волиньприродресурс» Василя Столяра.

Нагадаємо, опівдні до будівлі Волинської облради прибули представники Генпрокуратури у супроводі бійців КОРДу. Слідчі дії тривали на підставі ухвали Печерського райсуду столиці.

Слідчі ГПУ вилучили оригінали двох рішень облради і протоколи комісій, які стосуються діяльності КП «Волиньприродресурс».

ГПУ розслідує кримінальне провадження за фактами зловживань представників Держгеонадр, які незаконно видали спецдозволи на користування надрами на видобуток бурштину на території Волині, чим спричинили тяжкі наслідки державним інтересам. Справу порушили за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сам хотів без народу і Києва добувати бурштин бульдозирами і екскаваторами, а люди хай як коні працюють. Ділки Закон України для всіх!
Відповісти
Просто - СУПЕР!!! Коли узаконили видобуток бурштину, значить "спричинили тяжкі наслідки державним інтересам"?! То які ж це інтереси у нашої держави?
Відповісти
Останні новини
Силовики завітали з обшуками до керівництва «Волиньприродресурсу»
15 лютий, 2017, 17:01