У Нововолинську житла потребують 22 атовці

У Нововолинську житла потребують 22 атовці
22 учасники бойових дій на Сході України очікують на поліпшення житлових умов у Нововолинську.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради, – повідомляють у прес-службі установи.

Так, начальник відділу правової роботи та житлових питань Тетяна Антонюк повідомила, що станом на 1 січня 2017 року на загальній черзі на житло перебувало 358 сімей, з яких 155 внесено до списків осіб, які мають право на поліпшення житлових умов у першочерговому порядку, та 30 сімей, які мають право на поліпшення житлових умов у позачерговому порядку.

Вона зазначила, що у відділі також ведуться контрольні списки громадян на черзі квартирного обліку за такими категоріями: учасники бойових дій – 34 особи (з них учасники бойових дій на території інших держав – 12, учасники антитерористичної операції – 22); інваліди війни і прирівняні до них особи –5 чоловік (інваліди ІІІ групи); ліквідатори та потерпілі від аварії на ЧАЕС.

Тетяна Антонюк зауважила, що не всі громадяни, які перебувають на черзі квартирного обліку, поновили свої документи, що призвело до неможливості здійснити їх перереєстрацію . У результаті проведеної інвентаризації у 2016 році було знято з черги квартирного обліку 90 сімей.

Взявши до відома звіт начальника відділу правової роботи та житлових питань Тетяни Антонюк, виконком одним із завдань визначив здійснення постійного контролю за станом квартирного обліку на підприємствах, в установах, організаціях, які ведуть самостійний квартирний облік за місцем роботи громадян.

Члени виконкому затвердили наглядову раду з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій. Також поновлено склад громадської комісії з житлово-побутових питань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яких 22 УБД,якщо 155?Чому не повідомляють про поновлення документів?Що чиновники Нововолинська роблять для поліпшення житлових умов для УБД,не розробляють жодних програм?УЛуцьку є прграма співфінансування!
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську житла потребують 22 атовці
16 лютий, 2017, 17:40