У Луцьку атовці зможуть купувати «програмне» житло вже за місяць

У Луцьку атовці зможуть купувати «програмне» житло вже за місяць
На найближчій сесії Луцькради мають затвердити порядок купівлі житла учасниками АТО у рамках програми співфінансування. Тож, за прогнозами першого заступника міського голови Тараса Яковлева, вже у березні атовці зможуть придбати для себе житло.

Про це він повідомив під час брифінгу 17 лютого.

За словами посадовця, уже провели консультації зі спілками бійців та запропонували внесення змін до порядку. У бюджеті міста на програму передбачено 8 мільйонів гривень. «З березня ті, хто схоче взяти участь у програмі, вже будуть безпосередньо купувати квартири», – зазначив він.

Окрім того, Яковлев повідомив, що вже завершують роботу з видачі містобудівних умов та обмежень на ділянку, яку через конкурс віддали забудовнику із умовою передачі певної кількості квартир. «Забудовник готовий вже сьогодні передати 500 метрів квадратних квартир для учасників бойових дій, членів сімей, інвалідів, які перебувають на черзі і потребують цього», – наголосив Яковлев.

Після завершення будівництва забудовник передасть ще кілька сотень метрів житла, яким забезпечать вразливі верстви населення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в Гато, а то грошів не вистачить на халєву!
Відповісти
13 школу,і там забудову зроблять.А педагог
Відповісти