Прикордонники затримали автівки, «нафаршировані» контрабандою

Прикордонники затримали автівки, «нафаршировані» контрабандою
На пункті пропуску «Ягодин» на Волині бійці Луцького прикордонного загону затримали автомобіль ВАЗ із контрабандними сигаретами.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Прикордонники продовжують виявляти в конструктивних особливостях автомобілів сховки з тютюновими виробами. До цього вони залучають службових собак. Часто вартість вилученого автомобіля в десятки разів перевищує вартість контрабанди.

Так, зранку сьогодні, 22 лютого, в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону ініціювали проведення поглибленої перевірки двох автівок ВАЗ та Audi під керуванням громадян України.

Під час поглибленого огляду із залученням службового собаки, спеціально навченого на пошук тютюнових виробів, виявили контрабандні сигарети в конструктивних особливостях транспортних засобів, а саме – в порогах та у паливному баку. При цьому паливний бак є порожнім та сухим, його використовують як ємність для прихованого перевезення товарів, а живлення автомобіля паливом здійснюється від окремо вбудованого бачку ємністю до 5 літрів.

Загалом зі сховків правоохоронці дістали та вилучили 462 пачки сигарет різних марок вартістю майже 8 тисяч гривень. Також вилучили і автомобілі, як засоби незаконного переміщення товарів, які оцінили більше ніж у 103 тисячі гривень.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прикордонники затримали автівки, «нафаршировані» контрабандою
22 лютий, 2017, 12:42