Волинських поліцейських на кордоні попросили не брати хабарі

Волинських поліцейських на кордоні попросили не брати хабарі
На Волині серед поліцейських, які чергують поблизу міжнародних пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг», провели профілактику правопорушень, пов'язаних із корупцією.

Про це повідомили у СК ГУНП у Волинській області.

Працівники волинського ГУ Нацполіції спільно з офіцерами управління внутрішньої безпеки в області проінспектували наряди поліцейських, які забезпечують публічну безпеку та правопорядок на територіях, прилеглих до митних постів «Ягодин» та «Устилуг». Під час рейду вони також провели профілактичні бесіди з поліцейськими та додатково роз’яснили їм відповідальність у випадку порушення вимог антикорупційного законодавства.

Мобільна група головного перевірили роботу особового складу Володимир-Волинського відділення, Нововолинського відділу поліції та управління «КОРД», задіяних для забезпечення правопорядку на прилеглій території до митних постів.

«Кожен поліцейський повинен чітко усвідомлювати недопустимість використання, наданих йому службових повноважень, з метою одержання неправомірної вигоди. Реагування керівництва волинської поліції на корупційні правопорушення співробітників буде невідкладне й рішуче. Антикорупційне законодавство передбачає у випадку корупційного правопорушення не тільки цивільно-правову, чи дисциплінарну відповідальність, а й кримінальну», - наголосила заступник начальника ГУНП в області Наталія Пасічник.

Профілактичні антикорупційні рейди в поліції планують проводити систематично. Правоохоронці просить громадян, яким відомо факти одержання поліцейськими неправомірної вигоди або спонукання громадян до надання неправомірної вигоди повідомляти за номерами телефонів довіри:

74 21 20 в ГУНП у Волинській області
74 23 65 в управління внутрішньої безпеки у Волинській області

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських поліцейських на кордоні попросили не брати хабарі
01 березень, 2017, 12:02