Як у «ПортCity» змагалися спортивні сім'ї. ФОТО

Як у «ПортCity» змагалися спортивні сім'ї. ФОТО
У Луцьку відбувся міський етап всеукраїнської акції «Мама, тато, я – спортивна сім'я».

4 березня діти разом з батьками змагалися на арені «Generator City», що в ТРЦ «ПортCity», - пише Волинський інформаційний портал.

Акція «Мама, тато, я – спортивна сім'я» – традиційне щорічне дійство. Минулого року луцька родина Возняків перемогла на всеукраїнському етапі спортивного фестивалю. Цьогоріч участь у змаганнях взяли майже 30 сімей обласного центру. Перед тим, як змагатися, усі виконали імпровізовану зарядку.

Опісля ж для учасників підготували низку завдань: тати, мами та діти показували швидкість, спритність та командний дух у чотирьох естафетах. Між змаганнями на арені «Generator City» публіку розважали показовими виступами каратисти, учасники козацького клубу, гімнастки та акробати.

За підсумками чотирьох змагань перемогу здобула сім'я Кондратюків. До слова, Наталія, Павло та їхній син Олег не вперше беруть участь у таких змаганнях. Торік подружжя змагалося разом із старшим сином, а наступного року знову планують взяти участь вже разом із наймолодшою дитиною.

Усі учасники отримали грамоти і подарунки. А переможці, окрім медалей і призів, – ще й честь представляти Луцьк на обласних змаганнях.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у «ПортCity» змагалися спортивні сім'ї. ФОТО
04 березень, 2017, 16:47