У Луцьку заслухали кандидатів на керівника «Автопарксервісу»

У Луцьку заслухали кандидатів на керівника «Автопарксервісу»
Конкурс на заміщення посади керівника комунального підприємства «Автопарксервіс» оголосили 19 січня, тривав він до 17 лютого. Попередній керівник підприємства Тарас Бас наразі є військовослужбовцем, тож для підприємства шукають нового керівника.

Свої кандидатури запропонували 4-ри людини, які й представили своє бачення. До слова, жоден із кандидатів не задовольняв умови конкурси у рамках освіти чи досвіду роботи, проте їх усіх допустили до конкурсу.

Претендент Сергій Денисенко презентував своє бачення розвитку підприємства лаконічно. Він має стаж роботи 10 років, проте відсутній стаж роботи на керівних посадах. Він зауважив, що зараз стан справ на підприємстві не найкращий. Тож, якщо стане керівником, то візьметься за покращення іміджу підприємства та збільшення кількості паркомісць у Луцьку.

Другий кандидат Тарас Ковальчук зауважив, що підприємство має низьку рентабельність. Основним джерелом має бути надходження від діяльності з бронювання місць на авторинку. Вартість послуги – 30 гривень, а вартість на ринку – 50-60 гривень. Тож, на думку Ковальчука, місця просто перепродують, хоч у законі таких дій не передбачено.

Він пропонує переглянути в бік скорочення кількість працівників, а також позбавлення надбавок та премій, поки підприємство саме не почне заробляти. Окрім того, перевести розрахунок на 100% безготівковий. На його думку, треба також налагодити роботу евакуаторів – це сприятиме покращенню дотримання правил паркування у місті. Залучені кошти від бронювання Ковальчук пропонує спрямувати на придбання основних засобів.

Серед пропонованих заходів – й організація мережі стоянок таксі, розробка та впровадження схеми транспортного руху, наведення ладу на території авторинку. Пропонує Ковальчук й щорічний відкритий публічний звіт перед виконкомом та депутатами Луцькради.

Олександр Мартинюк, який раніше очолював КП «Автопарксервіс», презентував своє бачення на 5 років. Найперше треба задовольнити гостру потребу у попиті паркувальних місць. Було б непогано відводити біля багатоповерхівок певну кількість території, яку мешканці могли б використовувати як парковку у нічний час, – каже він.

Також Мартинюк пропонує ліквідувати безплатні паркувальні місця в центрі міста, що дасть можливість розвантажити його. Мартинюк пропонує запровадити «безоплатний велосипед» – для туристів улітку можна забезпечити оренду велосипедів, аби вони оглядати історичні місця не за кермом авто. Пропонує Мартинюк і введення в дію муніципального евакуатора.

Четвертий кандидат Олександр Форманюк озвучив сильні та слабкі, на його думку, сторони у роботі підприємства. Тож, для його розвитку Форманюк передбачає надання широкого спектру послуг. Він уточнив, що має на увазі організацію мережі комунальних парковок, стоянок таксі та підвищення рівня сервісу.

Зрештою, хто став переможцем конкурсу, оголосять через декілька днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку заслухали кандидатів на керівника «Автопарксервісу»
06 березень, 2017, 16:54