Нагорний просить підтримати в суді бійця 51-ї бригади

Нагорний просить підтримати в суді бійця 51-ї бригади
У Володимир-Волинському міському суді 13 березня будуть розглядати справу бійця 51-ої бригади Олександра Хваса.

Про це у Facebook повідомив адвокат бійців Василь Нагорний.

"Є інформація, що військова прокуратура Луцького гарнізону збирається зірвати це засідання. Як? Змінити прокурора. А новий скаже, що йому треба знайомитись зі справою. Олег Сенюк дуже хочу, щоб це не підтвердилось, але диму без вогню не буває. Тому, в разі зміни прокурора, прошу, нагадати їм, що готуватись до справи треба заздалегідь. Також нагадайте, що вони далеко не входять в касту недоторканих в цій країні, а тому примушування обвинуваченого до певних дій — кримінал (так само підробка докумета чи підмова свідка).
Військові прокурори, прошу вас, не випробовуйте на міцність нерви атовців. Я більше нікого стримувати, переконувати не буду. Моя справа — юридичний захист, але хлопці, в боротьбі з несправедливістю і підлістю, визнають і “право сили”.

Атовці, в першу чергу 51 бригада! Саші Хвасу потрібна підтримка 13 березня у Володимирі. Покажіть, що ви Воїни,над якими не можна знущатись, а не "хатазкраю" (але все в рамках закону, бо не виключено, що місцева військова прокуратура спеціально провокує збурення на Волині)", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.