Діти небесного легіону: син танкіста відсвяткував 14-річчя

Діти небесного легіону: син танкіста відсвяткував 14-річчя
14 років виповнилось Максимові Ващені. Він мріяв на День народження отримати спортивний костюм.

Про подарунки і свято в рамках проекту «Діти небесного легіону» розповів у Facebook координатор Руслан Теліпський.

«Так сталось, що окрім Максима, у березні святкуватиме свій День народження за 10 днів і старша сестричка Христина, – Нам вдалось витягнути до міста у ПортCity Lutsk не тільки обох дітей, але й маму Людмилу Іванівну! Спершу ми обрали подарунок для Макса, який люб’язно нам приготував магазин спортивних товарів «Ліга Спорт», за що МдС щиро вдячні. Ця крамниця знаходиться на 2-му поверсі торгівельно-розважального закладу і пропонує якісний спортивний одяг та взуття, а також аксесуари та різноманітні стильні речі як для професіоналів, так і для любителів активного способу життя!» – пише Теліпський.

«Далі на нас чекав роледром і дебютний вихід на паркет пані Людмили, котра швидко піддалась на наші вмовляння – і не прогадала, бо навіть жодного разу не впала!!! Починати ковзатись ніколи не пізно – це звичне правило місяць тому вже втілювали на практиці жінки з родин Небесного Легіону Волині зі своїми дітками у загальній кількості 100 осіб на запрошення Порт Сіті в рамках нашої спільної співпраці під назвою «Мирне Небо»!»– продовжує волонтер.

«Також керівництву торгівельно-розважального закладу ми вдячні за сьогоднішній смачний обід і десерт! А за перегляд прем’єрного показу стрічки «Красуня і чудовисько» подяка для ще одних постійних партнерів нашого проекту – Прем'єр Сіті! Класним макіяжем наші пані та панянка завдячують салону краси «VITA pro», а масаж голови Людмила Іванівна отримала від масажиста сімейног салону красу «Бамбук» і за сумісництвом черговим лікарем на роледромі Tatiana Oktysiuk!
Окремою програмою було вручення подарунків і для Христинки, про які ми неодмінно всім розкажемо вже 26 березня! )))» – обіцяють організатори.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПРОЕКТ


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Діти небесного легіону: син танкіста відсвяткував 14-річчя
18 березень, 2017, 07:42