У міськраді переступили всі норми моралі, - Роман Романюк

У міськраді переступили всі норми моралі, - Роман Романюк
Депутати, які сформували нову більшість у Луцькій міськраді, показали свою аморальність та переступили через усі можливі норми моралі.

Про це у Facebook написав голова облосередку БПП «Солідарність» Роман Романюк.

«Вчора у Луцькій міській раді депутати «нової більшості» знову показали свою аморальність та переступили через усі можливі норми моралі. Так, вони спробували продемонструвати дієздатність ради, однак, не зважаючи на те, що нібито домоглися свого, обрали нового секретаря, все ж так і не спромоглися прийняти надважливе рішення», - заявив він.

На думку політика, своєю відмовою від голосування за дострокове припинення повноважень вони фактично відмовились визнавати факт смерті Миколи Романюка. «Найбільше мене вражає неповага з боку депутатів, які не один рік працювали з нашим мером, разом змінювали обличчя Луцька та пліч-о-пліч намагались зробити місто кращим», - пише Роман Романюк.

«Щоразу обранці громади шукають нові відмовки, аби не прийняти це рішення, а відповідно, позбавляють лучан права обирати, адже блокують можливість проведення виборів міського голови. Більше того, я вважаю такі дії неповагою до покійного Миколи Ярославовича й не розумію, як ці люди могли втратити своє обличчя і загальнолюдські цінності… Закликаю до здорового глузду та поваги, зібрати останні краплини совісті і прийняти таке просте і дуже важливе рішення!» - йдеться в його дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви зі своїм Гунчиком знаєте,що таке совість та мораль?
Відповісти
А що Роман Романюк знає про норми моралі? Він держслужбовець- керівник центру зайнятості, і в той же час голова політсили. Нічьо, мораль щодо себе не скрипить, не хоче зняти повноваження? Моралізатор чортовий
Відповісти
Останні новини
У міськраді переступили всі норми моралі, - Роман Романюк
22 березень, 2017, 13:56