Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя

Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію сина волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти проекту? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.


"Вчора виповнилось 9 рочків Максиму Кравчуку, котрий дуже мріяв на День Народження отримати машинку на пульті управління. Більш детально про хлопчика, їхню драму багатодітної сім’ї з 4-х діток, якими опікується бабуся, адже маму позбавили батьківських прав, а також про татка Андрія, що віддав своє життя, захищаючи нас на Сході ви можете прочитати ось у цій статті", - пише волонтер Руслан Теліпський.

"Здійсненню мрії дитини ми завдячуємо подружжю Олексія та Юлії! Також щиро виражаємо вдячність нашим постійним друзям Піцерія Solo за чудовий тортик власного виробництва! Максим неодноразово з ним позував і загадував найзаповітніші побажання! І вже традиційно гарними кульками ми завдячуємо нашим постійним партнерам проекту Кулька-Булька Студія щастя (телефон для замовлень: 066-302-07-57)! Цікавий момент – кульки, що ми завозили дітям 2 тижні тому ще й досі гарно виглядали і висіли під стелею!"

"Старша Настя ходить в музичну школу і минулого разу просила привезти їй ноти на різні композиції Океану Ельзи, а також діти просили привезти їм фотографії з заходів, в яких брали участь, адже не мають комп’ютера, щоби скинути їм з флешки. Тому ми щиро вдячні нашим друзям з PrintingLutsk та Рекламно-виробнича компанія "Тенета" за друк світлин і ноти для малят!"

"Ми зауважили, що сім’я не живе у розкоші, і весь тягар виховування і повсякденної опіки над дітками покладені на плечі вже немолодої бабусі, яка завжди нас радо приймає у своєму обійсті в Гор'янівці, що знаходиться неподалік Олики. На наш попередній заклик долучитись хто чим може відгукнулось кілька волинян, що через нас переказали одяг своїх дітей, книжки, іграшки та фрукти з солодощами! Якщо хтось ще має бажання і може долучитись щоб оновити весняний гардероб діткам (можна і Б/В) – скоординуйтесь з нами у доступний для вас спосіб (Фб; 0992294100; 0679794100). Ми впевнені, що Настуня, Аня, Максимко і Дмитрик будуть вдячні будь-яким речам у доброму стані. Також вважаємо, що не завадило б діткам і відвідати курси логопеда згодом",

"Але найбільшою перемогою нашого проекту ми вважаємо те, що знайшли сім’ю у Луцьку, котра хоче взяти опіку над цими дітками і давати важливі життєві настанови. Вони хочуть допомогти розкрити дітям їхні таланти, сформувати світогляд, але передусім стати для них справжніми друзями, проводячи з ними кілька разів на місяць свій вільний час! Маючи своїх власних 3-х дітей ми впевнені, що ментори (духовні опікуни дітей) справляться зі всією відповідальністю, а МдС буде у цьому всіляко допомагати! Сім’я, що невдовзі приїде до Кравчуків побажала залишитись інкогніто – і ми поважаємо їхнє рішення, проте закликаємо і інші сім’ї долучатись до такої співпраці, допомагаючи дітям і дружинам Небесного Легіону хоча б спілкуванням, увагою та урізноманітненням їхнього дозвілля".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.