Для волинян тепер є «Зручний» депозит у ПриватБанку*

Для волинян тепер є  «Зручний» депозит у ПриватБанку*
Весна принесла приємний подарунок, бо з березня українці можуть відкрити новий депозитний вклад із символічною назвою “Зручний”.

ПриватБанк постійно вдосконалює продуктову лінійку депозитів для фізичних осіб. Вона доволі вдала та різноманітна, але оновлення щоразу приємне. Головна вигода депозиту "Зручний" - банк дає клієнту можливість самостійно обрати дату виплати свого вкладу.

Донедавна співробітник банку міг запропонувати клієнту вклад лише на чітко фіксований строк - 1, 3, 6 або 12 місяців. Це й була одна з незадоволених потреб при обслуговуванні вкладників - розміщення коштів до визначеної дати. Наприклад, клієнт розміщує свої заощадження 3 квітня та бажає отримати гроші 1 червня. Таким чином, йому потрібен вклад на 60 днів.

Для задоволення потреб таких клієнтів ПриватБанк ввів новий вклад «Зручний». Він дозволяє вкладнику самостійно вибрати строк повернення свого депозиту в інтервалi від 60 до 360 днів, а це дуже вигідно. Наприклад, можна обрати день народження мами або тещі, Новий рік або День Святого Миколая. Залежно від строку вкладу, який вийде після вибору дати закінчення, буде встановлена процентна ставка за депозитом.

Умови вигідні, бо депозит можна відкрити в гривнях, доларах і євро. Ще одна гарна особливість вкладу “Зручний” - виплата відсотків щомісяця. Також є можливість поповнення регулярним платежем і оформлення доручення.

Оформити вклад доволі зручно: за лічені хвилини, не виходячи з дому чи офісу в інтернет-банку Приват24, безплатному мобільному додатку “Мої вклади” (можна здійснювати всі операції за вкладами) або ж на сайті банку. Також можливо переглядати актуальні умови та процентні ставки за вкладами в банку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Синок найкращий депозит у євро - надійно і стабільно
Відповісти
Останні новини
Для волинян тепер є «Зручний» депозит у ПриватБанку*
31 березень, 2017, 10:20