У Луцьку водій виставив із автобуса інваліда І групи

У Луцьку водій виставив із автобуса інваліда І групи
Водій автобуса Київ-Нововолинськ відмовив жінці-інваліду у пільговому проїзді, бо брати таких пасажирів йому забороняє власник.

Інцидент трапився на автовокзалі в Луцьку, - пише Буг.

Жителька Нововолинська, інвалід І групи Алла Савош розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею на автовокзалі в Луцьку.

Зайшовши в автобус сполученням «Київ-Нововолинськ», жінка показала посвідчення, проте у відповідь їй просто нагрубили. Зі слів жінки, водій поводився нахабно та нетолерантно.

«Він сказав, що власник забороняє йому брати пасажирів-пільговиків. За 10 років інвалідності таке зі мною вперше», – обурюється жінка, якій небайдужі громадяни допомагають зібрати кошти на лікування.

Із 2007 року Алла Савош бореться з хворобою. Лікарі встановили їй діагноз – дилатаційна кардіоміопатія. На сьогодні одна лікувальна процедура коштує близько 10 тисяч гривень. Жінка змушена часто виїжджати за межі міста на обстеження, тож часто користується громадським транспортом.

Алла Савош має намір звернутися до влади, аби вжили заходів стосовно водія.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо згідно законодавства, людині надано право пільгового проїзду, то вона має звернутися у касу за пільгвим квитком. І тоді при посадці в автобус, пред'явивши квитка її ніхто не вижене.
Відповісти
Для водіїв пасажир - це бидло яке прийшло до нього в хату
Відповісти
Ці водії вже геть дістали, завжди чимось невдоволені, відповідають пасажирам таким тоном ніби ти їм щось винний у цьому житті!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку водій виставив із автобуса інваліда І групи
03 квітень, 2017, 18:09