Е-декларації «замів» Гунчика: зарплата, гонорари, допомога від фонду Палиці

Е-декларації «замів» Гунчика: зарплата, гонорари, допомога від фонду Палиці
Заступники голови Волинської облдержадміністрації опублікували е-декларації про доходи за 2016 рік.

Документи у вільному доступі оприлюднено на сайті НАЗК.

Перший заступник голови ОДА Олександр Степанцов

Із нерухомості в е-декларації Олександра Степанцова – три квартири в Луцьку площею 36,2 кв.м., 47,8 кв.м. та 57,8 кв.м. Перша належить Степанцову, друга і третя – у співвласності із батьком та дружиною.

Також перший віце-губернатор володіє автомобілем Chevrolet Aveo (2006 року випуску). В Олександра Степанцова є й акції ПАТ «Миколаївгаз».

Дохід Степанцова у 2016 році складався винятково із зарплати обсягом 154,44 тисячі гривень. Натомість його дружина Юлія Степанцова протягом минулого року заробила 69,128 тисячі гривень. Із них 500 гривень – благодійна допомога від БФ «Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» (зараз – «Тільки разом»), решта – зарплата.

Заступник голови ОДА Сергій Кошарук

Сергієві Кошаруку належать дві квартири у Ковелі площею 52 та 20 квадратних метрів. А його дружина Лариса Кошарук задекларувала 180 тисяч квадратних метрів землі у селі Мощена Ковельського району, яка перебуває у постійному користуванні для ведення фермерського господарства.

Також вона володіє частками у 76,38% (тобто майже 382 тисячі гривень) у ТОВ «Ян» і 5% (11,341 тисячі гривень) у ТОВ INSILecoplus Suisse GmbH (Швейцарія).

У 2016 році Сергій Кошарук отримав дохід у 167,522 тисячі гривень, а його дружина – у 18,486 тисячі. В обох це – зарплата за основним місцем роботи.

Кошарук задекларував заощадження у готівці обсягом 90 тисяч гривень. А його дружина – 260 тисяч гривень, позичені «третім особам».

Фінансові зобов’язання заступника голови ОДА становлять 28 тисяч гривень.

Заступник голови ОДА Світлана Мишковець

В е-декларації Світлани Мишковець із нерухомості тільки квартира площею 42,9 квадратного метра і ділянка 659 квадратних метрів у Луцьку. Обидва об’єкти належать її чоловіку, директору луцької гімназії № 4 Олександру Мишковцю.

Також йому належать Тoyota auris (2012 року випуску).

Дохід Світлани Мишковець торік складався винятково із зарплати за основним місцем роботи та становив 190,957 тисячі гривень. Її чоловік, окрім зарплатні обсягом 135,542 тисячі гривень, задекларував ще 2,969 тисячі гривень гонорарів (від Східноєвропейського нацуніверситету, Луцького педколеджу та управління освіти ОДА).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Із них 500 гривень – благодійна допомога від БФ «Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк»...

ДОПОМОГЛО?))
Відповісти
Останні новини
Е-декларації «замів» Гунчика: зарплата, гонорари, допомога від фонду Палиці
05 квітень, 2017, 11:51