Луцька студія балету запрошує на звітний концерт

Луцька студія балету запрошує на звітний концерт
Студія танцю «Жизель» запрошує всіх лучан та гостей міста на звітний концерт.

Захід відбудеться 29 квітня, – повідомляють організатори.

Колектив створений у листопаді 2012 року. Нині в ньому займається близько 50 дівчаток.

Студія стала лауреатом та дипломантом конкурсів «Твій Олімп» (м.Київ, 2015 рік), «Мисль Поток» (м.Київ, 2015, 2016 рік), «Феєрія танцю» (м.Мінськ, 2015 рік), телевізійного конкурсу «Ритми майбутнього» (м.Київ, 2015 рік), «Яскрава країна» (м.Одеса, 2016 рік), призером Всеукраїнської хореографічної асамблеї ім. Наталії Скорульської (м.Житомир, 2016 рік).

Балетна студія бере активну участь у благодійних виступах та проектах.

Тож, початок концерту – о 12:00. Вхід вільний.



Довідка


Класичний балет - це не просто танець, це спосіб життя, особлива категорія почуттів. Жоден з існуючих видів танців не вимагає такої самовіддачі і такої праці як балетне мистецтво, в той же час жодне не займає таке високе місце в свідомості людей, так і в культурній ієрархії теж.

У цьому танцювальному мистецтві як ні в якому іншому краса і досконалість форми нерозривно пов'язані з красою внутрішнього змісту танцюриста. Навчитися робити витончені па - замало. Дитина повинна щодня зростати як особистість. Без здатності до глибокого сприйняття музики і сенсу кожного руху ніколи не вийде ні справжнього образу, ні танцю. У цій єдності зовнішнього і внутрішнього і міститься та неповторна сила впливу класичного балету на глядачів.

Дати дитині старт на все життя, закласти фундамент для всебічного гармонійного розвитку і правильного формування тіла, розробити гнучкість, пластику і координацію, правильну поставу, музикальність і хороші манери, розкріпостити і творчо збагатити маленької людини. Навчити його працювати над собою і долати труднощі! Ось чого досягають уроки балету для дітей в нашій студії.

Що дає балет?

З раннього віку виробляється правильна постава, при необхідності поступово виправляються різні викривлення хребта.

Діти отримують дуже хорошу школу розвитку особистісних якостей таких, як працездатність, завзятість, витривалість, психологічну стійкість.

Діти, які займаються балетом, відрізняються від інших незвичайною виразністю і благородством. І навіть якщо дитина не вибере балетне мистецтво своєю професійною діяльністю, в балетній школі він виробить ті якості, які допомагатимуть йому домагатися більших результатів у всьому.

Балет в свідомості людей завжди асоціюється з грацією, красою і благородством. Балетне мистецтво пройшло багатовіковий шлях формування, зберігаючи кращі знання і традиції в області хореографії. Саме тому балет вважається класикою і фундаментом для всіх видів танцю, а ті, хто займається балетом, є зразком фізичної та духовної досконалості, викликаючи повагу і навіть захоплення.

Саме тому багато батьків мріють віддати дитину в балет. Ідея дійсно непогана, так як заняття балетом з раннього дитинства сприяють виробленню правильної постави, допомагають виправити всі наявні викривлення хребта, а також надати рухам виразність і благородство. Всі ми знаємо, як граціозна і красива хода балерин. І все мами подумки приміряють її до своїх улюблених дочкам.

Займаючись балетом, дитина розвивається дуже гармонійно. Його музичність і ритмічність формується під впливом кращих зразків класичної музики. Удосконалюються і його фізичні дані - сила, спритність, витривалість, координація і гнучкість. А балетна постава і розтяжка є найкращою профілактикою сколіозу, плоскостопості та інших проблем з фігурою.

Крім того, заняття балетом для дітей розвивають у них надзвичайну працездатність, завзятість, витривалість і психічну стійкість. Дитина росте працьовитим, терплячим, зібраним, уважним, вміє концентруватися на поставленої мети і не шкодує сил для її досягнення. Всі ці особистісні якості надзвичайно корисні в житті, для майбутньої кар'єри і сім'ї. Не кажучи вже про надзвичайну впевненості в собі, яку набувають сильні і красиві діти, які звикли працювати над собою і незмінно домагатися ідеальних результатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кусок бурби і її пасинки наглої та брехливої. Я б недовіряв своїх діток цим зміями.
Відповісти
Останні новини
Луцька студія балету запрошує на звітний концерт
28 квітень, 2017, 12:08