Дівчина з Волновахи у захваті від волинської гостинності

Дівчина з Волновахи у захваті від волинської гостинності
Гостей з Волновахи не залишили без уваги небайдужі люди на Великодні свята.

Як відомо, днями на Волині побувала делегація дітей з Волновахи, яким влаштували в Луцьку "пасхальні канікули". Одна з гостей - 14–річна Олександра Улитич - на час "канікул" мешкала в родині Наталії Ткачук, у селі Зміїнець. Ця сім'я відома активною діяльністю на благо громади.

Олександра розповідає, що, дізнавшись про конкурс, який організовує щорічно народний депутат Дмитро Лубінець, вирішила взяти у ньому участь та стала однією з учасників проекту "Пасхальні канікули", який відбувається у Луцьку вже третій рік поспіль.

Оскільки основною метою проекту є ознайомлення учасників з Великодніми традиціями і звичаями Волинського краю та сприяння об'єднанню українців заради миру на рідній землі, то Олександра не мала часу сумувати, бо для учасників проекту влаштували "море" екскурсій по історичних місцях, прогулянок містом та розваг.

"Мені дуже сподобались люди, місто, а особливо екскурсія по замку Любарта, я б з великим задоволенням залишилась б тут ще на декілька днів, обов’язково буду брати участь в конкурсі і надалі, щоб ще раз потрапити в цей чудовий Волинський край", - сказала Олександра.

Також мешканці села Зміїнець за підтримки активістки Наталії Ткачук та місцевого депутата Сергія Стрихарчука зібрали для дівчинки подарунки - літературу про край, сувеніри солодощі та ін. Тож Олександра поїде додому не лише з приємними спогадами, а й цікавими та корисними подарунками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.