Стало відомо, що найчастіше крадуть із луцьких автомобілів

Стало відомо, що найчастіше крадуть із луцьких автомобілів
Луцькі патрульні закликають громадян не залишати речей в автомобілі. Адже крадіжка із машини – злочин, з яким правоохоронці зустрічаються доволі часто.

Про це повідомляє патрульна поліція Луцька у Facebook.

Крадіжка з автомобіля - це правопорушення, з яким нерідко стикаються патрульні. Зазвичай, зловмисники діють вночі. Тож лише зранку громадяни виявляють пошкодження авто й відсутність у ньому своїх речей.

Задля зменшення ризику стати жертвою зловмисників, патрульні закликають водіїв не залишати цінних речей у салоні автомобіля. Найчастіше приманкою для крадіїв стають автомагнітоли, ноутбуки, жіночі сумки, барсетки, документи, особисті речі тощо.

Отож, патрульні рекомендують встановити звукову сигналізацію та замикати машину на замок. Не варто залишати ключі в замку запалювання навіть у тих випадках, коли залишається авто у власному гаражі.

Також поліцейські радять ставити машину на ніч у гараж із надійними замками або на стоянку, яку охороняють. Якщо це неможливо, то на добре освітленому місці;

«Не залишайте в автомобілі, особливо на ніч, сумки, магнітолу, планшет, відеореєстратор та інші цінні речі, а також документи. Пам’ятайте: цілісність ваших речей залежить, передусім, від вас самих – вашої обережності та уважності», - закликають водіїв правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стаття ні про що
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, що найчастіше крадуть із луцьких автомобілів
20 квітень, 2017, 11:42