Палицю запросять провести гутірку на «Бандерштаті»

Палицю запросять провести гутірку на «Бандерштаті»
На фестивалі «Бандерштат», який 4-6 серпня відбудеться в Рованцях, на гутірки запросять чимало топ-політиків. Наразі із ними ведуть переговори. Ігор Гузь зауважив, що запросять навіть голову облради Ігоря Палицю, аби той розповів про своє бачення розвитку Волині.

Про це повідомив голова оргкомітету нардеп Ігор Гузь під час прес-конференції 25 квітня.

Гузь зауважив, що щороку на гутірках говорять про різноманітні актуальні, громадсько-політичні теми. Цьогоріч фестиваль шукатиме відповідь на питання: «Що далі?». Тож, під час гутірок філософствуватимуть на тему того, яким чином країна має йти далі, та шукати відповіді на питання, що робити.

Зрештою на гутірки запросять людей, які поділяться своїми баченнями. «Ми ведемо переговори з людьми, які знаходяться в опозиції до діючої влади», – сказав Гузь. Йдеться про Міхеіла Саакашвілі, Андрія Садового, Юлію Тимошенко, Андрія Білецького. Зауважив Гузь, що запросять й голову Волиньради Ігоря Палицю, аби той розповів про бачення подальшого розвитку Волині.

Гузь зауважив, що розуміє, що відповідне рішення може викликати деякий спротив. Зрештою він підкреслив,щ о очікують участь ТОП-політиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.