Ноу-хау на «Бандерштаті»: відмовляються від нічних сцен

Ноу-хау на «Бандерштаті»: відмовляються від нічних сцен
Уперше за час проведення фестивалю «Бандершат» скористається практикою інших великих фестивалів – тут кілька сцен діятимуть одночасно, тому відвідувачам доведеться обирати, якій музиці вони віддають перевагу.

Про це 25 квітня під час прес-конференції повідомив арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк.

У рамках фестивалю діятиме 3 музичні локації – головна сцена, URBAN-stage та тиха сцена. Відтак, майданчики діятимуть одночасно. Тому люди обиратимуть, виступ якого виконавця відвідати.

«Ми ні разу не налаштовані робити нічних сцен, хоча багато хто говорить, що вони атмосферні, бо артистам важко виступати, ведучим важко виступати, вночі людям холодно, бо територія знаходиться поблизу Стиру», – сказав Мартинюк.

Окрім того, на одинадцятий «Бандерштат» запросили чимало артистів, які не виступали на фесті ще жодного разу. Це «Бумбокс», «Воплі Відоплясова», «Крихітка Цахес», яка закриватиме один із днів на тихій сцені. Також буде рекордна кількість закордонних гуртів – їх приїде 5, зокрема із Італії, Швеції та Австрії.

Мартинюк зауважив, що планують ще дві локації – з електронною та реп-музикою. Проте наразі не визначилися, чи це будуть окремі сцени, чи після завершення роботи менших сцен на них додатково дві голин виступатимуть виконавці із цих жанрів.

На електронну сцену хочуть запросити і Dj Tapolsky, який воював на Сході України. Анонсували й ще одну новинку – конкурс для молодих гуртів. За результатами голосувань чи іншої схеми на різних сценах поряд із зірками зможуть виступити й зовсім молоді виконавці.

Зрештою, за всіма новинами фестивалю модна стежити на офіційних ресурсах дійства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ноу-хау на «Бандерштаті»: відмовляються від нічних сцен
25 квітень, 2017, 11:07