В Україні з'явиться вітчизняний планшет

В Україні з'явиться вітчизняний планшет
В Україні з'явиться планшетний комп'ютер власного виробництва.

Про це повідомляє телеканал новин 24.

Називатися новий планшет буде Aura HD mini і, імовірно, з'явиться вже до кінця 2012 року. Детальних характеристик наразі не надають, але є інформація, що робота нового планшета буде базуватися на Android 4.0.

Компанія "Інфомир", котра на даний момент займається виробництвом медіаплеєрів і IPTV-приставок, стане розробником національного планшета. Орієнтовна продажна вартість планшета оцінюється в 1699 гривень. Основне виробництво планшета було перенесено в Україну з Китаю і зараз знаходиться в Одесі.

Представники компанії підкреслюють, що новий пристрій буде мати можливість суміщення з іншими продуктами "Інфомира", такими як медіаплеєри і приставки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вместо батареек сало.
Интересно какой идиот его купит?
Відповісти
Вместо батареек сало.
Интересно какой идиот его купит?
Відповісти
Ціна - вражає!!! Китайці на більш продвинутих технологіях роблять дешевші! Не позорьтесь! Гарного і надійного китайця можна за 1200 купити, а то власного виробництва і така ціна??? Ви що з Apple співпрацюєте і у них комплектуючі купуєте?:)
Хвате людей дурити!!!
Відповісти
Не покупайте это Г.... Батарея слабая, быстро садится, греется! Сенсор иногда не реагирует, глючит! Камера не какая, все что про камеру написано херня. У меня телефон в 10 раз лучше снимал...Если сидеть в интернете, то на загрузку сайтов уходит больше времени чем их ознакомление... Браузер глючит по страшному...
Відповісти
Останні новини
В Україні з'явиться вітчизняний планшет
13 листопад, 2012, 14:44