Юніори «Волині» перемогли вдома «Дніпро»

Юніори «Волині» перемогли вдома «Дніпро»
Юніори луцької «Волині» грали останній в цьому році офіційний матч вдома, приймаючи дніпропетровський «Дніпро»: після провального старту другої частини чемпіонату (домашня нічия та поразка на виїзді) підопічні Олега Федюкова здобули перемогу.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

І «Волинь» не відтягувала це завдання, вже на 10-й хвилині відкривши рахунок. Денис Фурман відважився на удар із далекої відстані, м’яч застряг в ногах центральних оборонців «Дніпра» (вони у перші хвилини матчу нервували і двічі створили напівмоменти для нападника господарів Юрія Шаули) та відскочив до Олександра Ловинюка. Він пробив кіпера гостей – м’яч поволі закотився у ворота – 1:0.

Гості намагалися грати солідно, довго розігрувати м’яча в центрі поля, але все, на що вони сподобилися у першому таймі – це гра у «гарячу картоплю» у виконанні кіпера «Волині» Ігоря Бондаренка (він замінив дискваліфікованого за вилучення у Сімферополі Ярмощука) та момент, коли після рикошетів м’яч вдарився у лінію воріт і відлетів у поле. Загалом же на полі довгий час тривала звична для юніорів жорстка боротьба в центрі поля.

Її звеселив вихід Шаули сам на сам із кіпером «Дніпра». Юрій увірвався у штрафну з лівого флангу, ударив, влучив у воротаря, але сам же миттєво зіграв головою на добиванні – 2:0.

По перерві «Волинь» вирішила зіграти на контратаках, відправивши Фурмана у напад та зміцнивши правий фланг півзахисту Сливою. Попервах така тактика приносила користь, бо лучани втікали у стрімкі контратаки, які, втім, не закінчувалися ударами по воротам. Але й «дніпряни» у другому таймі додали й таки сквитали один гол після комбінації, розіграної наче по нотах. Майже відразу гості залишилися удесятьох – Авдеєнко отримав першу картку за вхід у гру без дозволу арбітра Анастасії Романюк, а другу – за симуляцію.

Тим не менше гості у меншості не збавили оберти й тільки самовідданий захист дозволив «Волині» здобути першу перемогу у другому етапі чемпіонату U-19. До того ж у доданий час гості залишилися вдев’ятьох після прямої червоної картки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.