Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя

Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію доньки волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти проекту? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.

"Нещодавно виповнилось 7 років Софійці Гулюк, котра дуже мріяла на День Народження отримати ванночку для ляльки Baby born. Більш детально про сімейну драму дівчинки і її татка – Сергія Гулюка, котрий героїчно загинув на Сході влітку 2014-го ви можете прочитати ось у цій статті", - пише волонтер Руслан Теліпський, співзасновник ініціативи "Меценати для солдата" (МдС).

"МдС виражає вдячність за черговий подарунок для дитини Небесного Легіону Волині керівнику Луцька міська організація Спілки воїнів АТО Волині – Олег Кобилинський, котрий взяв персональну опіку над маленькими лучанами! Окрема подяка за срібні прикраси для маленької принцеси від активних мешканок нашого міста Ольга Лисобей та Софія Голдованська! І традиційне спасибі за створення святкового антуражу для наших діток МдС виражає керівнику Кулька-Булька Студія щастя – Віталій Поліщук, котрий постійно забезпечує кулькою наш проект і вітає дорогих нашому серцю малят!"

"Так співпало, що День народження Софійки збіг з початком дводенного з’їзду родин Небесного Легіону у Луцьку під назвою: «Христос Воскрес – воскресне й Україна!», в якому взяло участь понад 150 дітей та дружин загиблих Героїв, котрі з’їхались зі всієї Волині. Тому Софійку сердечно привітала зі знаменною датою у центрі міста уся дзвінкоголоса юрба таких самих знедолених діток, котрі потребують нашої уваги та любові!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя
02 травень, 2017, 19:34