«Без нас ви - ніхто»: фани «Волині» не прийшли на матч з «Ворсклою»

«Без нас ви - ніхто»: фани «Волині» не прийшли на матч з «Ворсклою»
В рамках першого матчу 28-го туру Прем'єр-Ліги Волинь в Луцьку приймала Ворсклу. Ультрас луцького клубу проігнорували гру та залишили повідомлення у вигляді банера з написом "Без нас ви - ніхто".

Зустріч першої та останньої команди другої шістки національної першості обіцяла багато боротьби. Команда Сачка має намір завершити сезон на 7-й позиції, - пише Football.ua.

Ворскла дуже активно розпочала поєдинок, що свідчило про бажання забити швидкий гол. Господарі не одразу змогли відсунути наполегливих полтавчан від своєї штрафної. Гості більшість своїх атак проводили через лівий фланг, де звично був активний Павло Ребенок. Однак варто сказати, що перший момент виник біля воріт підопічних Сачка, коли Никитюк відправив м'яча під поперечину з гострого кута, але Шуст відіграв уважно.

У луцької команди абсолютно не тримався м'яч, а Ворскла відразу вступала в відбір при втраті круглого. Наступний момент виник в середині тайму, він і завершився взяттям воріт.

Мякушко впіймав м'яча на дальній штанзі і пробив Неділька з гострого кута. Після цього господарі трохи активніше почали діяти в атаці, але конструктивні дії не клеїлися.

Гостям вдалося втримати переможний рахунок, зокрема, й завдяки чудовій грі воротаря Богдана Шуста.

Волинь - Ворскла 0: 1
Голи: Мякушко, 24

Волинь: Неділько - Романюк, Логінов, Р.Нікітюк, Шаповал - Тетеренке, Герасимюк, Чепелюк (Ільницький, 59), Ляшенко (Задерецький, 37), Мемешев (Марушка, 78) - Діденко

Ворскла: Шуст - Ребенок, Даллку, Чижов, Скляр - Кравченко, Чеснаков - Мякушко (Саків, 68), Шарпар (Кунєв, 90), Одарюк - Хльобас (Косівський, 90 + 2)

Попередження: Никитюк, Герасимюк - Скляр, Чижов, Даллку, Хльобас, Саків

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ляшенко (Дмитро Вадимович Задерецький, 37), мемешев редван раїмович . Поржав. А чого всю команду по-батькові не написали і чому Мемешева так принизили, що всі ініціали з маленької букви?
Відповісти
Да чё парится - в первой лиге начнем наигрывать команду
Відповісти
Останні новини
«Без нас ви - ніхто»: фани «Волині» не прийшли на матч з «Ворсклою»
05 травень, 2017, 21:26