«Карпати» - «Волинь»: четверте побачення

«Карпати» - «Волинь»: четверте побачення
У неділю 18 листопада о 17.30 арбітр Юрій Мосейчук із Чернівців виведе львівські Карпати та луцьку Волинь на поле стадіону «Україна».

Як зазначає прес-служба ФК Волинь, лучани не мають права на осічку, якщо прагнуть втриматися в пелетоні команд, які претендують на місце у зоні єврокубків,

Карпати, натомість, ніяк не можуть вибратися із дна турнірної таблиці. Від 13 місця їх відділяє уже п’ять очок, а Говерла, що йде п’ятнадцятою, дихає у спину, розрив між двома західноукраїнськими командами – три очки.

Лучани відбудуть на гру до Львова у суботу вранці, по обіді проведуть тренування на «Україні». Команда Анатолія Демяненка повна рішучості зламати неприємну тенденцію відсутності перемог над сусідами упродовж останніх восьми років. У березні далекого 2004 року гол Василя Сачка приніс лучанам перемогу на «Україні» з рахунком 1:0.

Особливий вплив на матч має дискваліфікація по двох провідних гравців в обох командах – Аржанова та Сімініна у Волині та Мілошевича та Штіліча у Карпатах. Останньому попри прохання про відміну червоної картки і грі з Металістом у четвер КДК ФФУ присудила три матчі дискваліфікації.

Окремий аспект протистояння, який може зіграти на руку львів’янам, – це менша втома гравців, яких викликали на матчі збірних посеред цього тижня. Карпати вмовили грузинську федерацію не викликати Даушвілі та Кенію на гру із Єгиптом (0:0). А Богатінов (Македонія) та Балажиц (Словенія) на товариську гру у Скоп`є (3:2 на користь македонян) хоч і викликалися, але на поле не виходили. А от «волиняни» Насонов, Занєв та Шиков за збірні відіграли. Утім, перші двоє тільки по тайму.

Цей матч Волині та Карпат буде вже четвертим для Анатолія Демяненка на тренерському містку лучан. У квітні його підопічні програли у Львові надмотивованим Карпатам (1:0), у липні в матчі-відкритті сезону прикро «відпустили» їх додому з Луцька із нічиєю (1:1, Лопес), а у вересні під час тренувального збору Волинь зіграла у столиці Галичини із зелено-білими унічию 2:2. Причому Суботич вже до 18 хвилини зробив дубль, але наприкінці гри, після численних замін у складі гостей Карпати зрівняли рахунок. До слова, нічия у липневому матчі стала всього першою (!) в історії відносин запеклих суперників у чемпіонатах України.

Загальна статистика матчів між суперниками така: 17 матчів, +8 =1 -8; у голах − 17:17. У Львові: +5 =0 -3; у голах − 8:7 поки що на користь Карпат. Відзначимо й те, що саме на власній арені Карпати у цьому сезоні взяли майже 90% зароблених очок.

Телетрансляцію матчу можна подивитися на каналі «2+2». Коментаторами гри будуть Роман Бебех та Олег Шмідт. Поєдинок молодіжних команд відбудеться 17 листопада о 14.00 на стадіоні СКА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Карпати» - «Волинь»: четверте побачення
16 листопад, 2012, 12:14