Гунчик високо оцінив роботу головного митника Волині

Гунчик високо оцінив роботу головного митника Волині
Володимир Гунчик високо оцінив роботу нинішнього керівника митниці, а його попередника назвав «засланим козачком».

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик в інтерв’ю «Волині» дав оцінку роботи теперішнього і попереднього керівника Волинської митниці ДфС.

«Відколи Віктор Кривіцький (на фото) очолив Волинську митницю, ситуація дуже змінилася, – сказав Володимир Гунчик. – Змінилася настільки, що її годі порівняти із тим, що було. Я вважаю, що людина, яка перед цим очолювала митницю – Олександр Шавлак – була «засланим козачком», метою якого було зруйнувати митницю. Він фактично паралізував її роботу».

Голова ОДА додає, що Віктор Кривіцький – людина не місцева, але за досить короткий проміжок часу знайшов порозуміння з колективом, підібрав кадри.

Володимир Гунчик також відзначив, що вдалося налагодити співпрацю із Волинською митницею.

«Якщо говорити про мою роботу як керівника облдержадміністрації з митницею, то у порівнянні з тим, що було, – це небо і земля. Ми налагодили співпрацю», - зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дає більший "відкат" з митниці? Тоді так, цінна людина, яка привела з собою, своїх людей )))))) Порядок наведіть на митницях, щоб кожна колейка їхала своєю і не було можливості влізти з боку (це закупити декілька пластмасових парканів, прикріпити до асфальту і натягнути трос), поставити наряди "поліції", тоді порядок буде.

P.S. Звідки на Ягодині були такі самі черги як завжди, якщо траси були перекриті в зв'язку з скиданням рештків тварин у прилеглих селах?
Відповісти
Останні новини
Гунчик високо оцінив роботу головного митника Волині
16 травень, 2017, 14:06