Луцька «Волинь» може зберегти прописку у Прем’єр-лізі

Луцька «Волинь» може зберегти прописку у Прем’єр-лізі
Луцька «Волинь» може продовжити виступи у Прем’єр-лізі в наступному сезоні, оскільки «Дніпро» стартуватиме з другої ліги.

Про це пише Динамоманія.

За даними видання, виконавчий директор «Дніпра» Андрій Русол днями збирав команду, щоб повідомити, що в наступному сезоні нова команда на базі «Дніпра» стартує в другій лізі.

У цій команди вже є сформований бюджет, всім гравцям будуть запропоновані такі ж умови як в Прем'єр-лізі. Буде поставлено завдання за один сезон піднятися в першу лігу.

Тим часом Вісник і К повідомляє, що за таких обставин шанси на збереження прописки в елітному дивізіоні знову з’являються у ФК «Волинь». Адже, поки що, серед лідерів першої ліги умови ліцензування для виступів у прем’єр-лізі здатні виконати в «Іллічівці» (з наступного сезону клуб називатиметься ФК «Маріуполь»).

Також слід відзначити, що ФК «Волинь» теж поки що не отримав атестат на наступний сезон у клас найсильніших через наявність незначних боргових зобов’язань. ФФУ пішла на зустріч луцькому клубу і продовжила термін атестації до 17 травня включно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька «Волинь» може зберегти прописку у Прем’єр-лізі
17 травень, 2017, 10:31