«Мухи окремо і котлети окремо», - Гузь по заборону соцмереж

«Мухи окремо і котлети окремо», -  Гузь по заборону соцмереж
Народний депутат України Ігор Гузь прокоментував блокування доступу до соцмереж ВКонтакте і Однокласники.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

Текст допису подаємо без змін:

"Для мене є комунікаційна частина цього питання. У Вконтакті та Однокласниках маю до 15 000 читачів. Вконтакті - це в основному молодь, а в Однокласниках - ті, кому за сорок.

Очевидно, як політику, мені не хотілося б втрачати цю аудтриторію. Адже, вони насамперед, мої виборці, до яких завжди шукав ефективних шляхів у комунікації. Але... Але ці мережі адмініструються з РФ, і є під "ковпаком" у Кремля та ФСБ. Переконаний: сумнівів не може і бути!
І ось, саме сьогодні, адміністрація Вконтакті продемонструвала весь простий механізм впливу на користувачів, одночасно надіславши кожному з 16 мільйонів українців, які користуються цією мережею, лист про можливість обійти таке блокування.

Одним натисканням кнопки лист 11 МІЛЬЙОНАМ УКРАЇНЦІВ! Сьогодні, це лист про блокування, а завтра? Лист про підтримку вторгнення Росії? Про заклик до диверсійної діяльності супроти українських військових? А чому б і ні?

Упевнений, що всім тверезомислячим українцям потрібно зробити все можливе аби позбутися "умовної залежності" від російських соціальних мереж, особливо, це стосується українських дітей. Зайдіть в будь-яку школу: в селі чи місті, та запитайтеся, хто з дітей користується Вконтакті? А це - 90%!

Тому для того, щоб вижити в інформаційній війні з росіянами, ми повинні зробити все можливе аби позбутися їхнього впливу. Це - і телебачення, і радіо, і книга, і соціальна мережа."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочатку зробіть візовий режим і забороніть повністю всю торгівлю, а потім вже за соцмережі беріться, а то як собі кармани набивати, то норм, а як 11 мільйонам Українцям піднасрати то за милу душу....Кончена ганеба влада....
Відповісти
Останні новини
«Мухи окремо і котлети окремо», - Гузь по заборону соцмереж
17 травень, 2017, 10:44