Лучани збирають підписи проти запаху у місті

Лучани збирають підписи проти запаху у місті
Мешканці мікрорайону ЛПЗ збирають підписи для звернення нардепам, керівникам області, Луцького району, правоохоронцям та екологам, аби врешті з’ясувати, в чому причина жахливого смороду у місті.

У неділю, 28 травня, ініціативна група розпочала збір підписів під цим зверненням біля НВК №24, - пише Волинь24.

Лучани обурені неприємними запахами, які вже кілька місяців поширюються у місті, запевняють – сморід просто нестерпний і терпіти його більше немає сил.

«Таке відчуття, ніби в туалеті живеш», - кажуть місцеві.

Аби припинити поширення смороду кілька десятків мешканців мікрорайону ЛПЗ зібрали ініціативну групу та розпочали збір підписів. Коли назбирають 300, обіцяють надіслати звернення голові Волинської обласної ради Ігорю Палиці, голові ОДА Володимиру Гунчику, в.о. Луцького міського голови Ігорю Поліщуку, голові Луцької районної ради Володимиру Приходьку, начальнику екоінспекції у Волинській області Олександрові Ткачуку, начальнику управління Нацполіції в області Петру Шпизі, прокурору області Максиму Киричуку, в.о. начальника Екоінспекції України Ігорю Яковлеву, нардепам Ірині Констанкевич, Ігорю Гузю, Ігорю Лапіну та політику Міхеілу Саакашвілі.

У своєму зверненні лучани зазначають, що сморід шкодить здоров’ю людей і передусім – дітей, а також зменшує туристичну привабливість міста.

Відтак, вони вимагають ретельніше шукати причини смороду, а також притягнути винних до відповідальності. Якщо ж цього не станеться найближчим часом, люди готові до радикальних дій, зокрема перекриття дороги Луцьк-Львів та блокування Гнідавського цукрового заводу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напишіть контакти тих, хто збирає підписи!! На мою думку, це не тільки стосується району ЛПЗ, чи Львівської!!! Часом, це стосується практично усього міста!!!!
Відповісти
давно зрозуміло. Парфюм чудовий, натуральний, наційональний...
Відповісти
ПРОПОНУЮ ЯКОСЬ ПОВІДОМИТИ ГРОМАДУ ЛУЦЬКА, ПРО ТЕ, ХТО ЗБИРАЄ ПІДПИСИ, АБИ ПРИЄДНАТИСЯ!
Відповісти
краще збирати на бензин,щоб спалити той завод,бо з тих підписів толку 0
Відповісти
Останні новини
Лучани збирають підписи проти запаху у місті
28 травень, 2017, 22:27