«БудуйТіло3»: старт нового сезону

«БудуйТіло3»: старт нового сезону
Стартував новий сезон рубрики «БудуйТіло3», в межах якої учасники ганятимуться за зменшенням надлишкової ваги та поліпшенням стану здоров'я. Фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук взялися за «непосильне» завдання: зменшити вагу на майже половину. Крок за кроком «піддослідні» учасники працюватимуть над своїм тілом, харчуванням та досягатимуть зменшення «зайвих» кіло.

Організатори проекту вирішили дещо змінити правила та відібрати учасниць за допомогою співбесіди. На сайті Інформаційного агентства ВолиньPost оголосили прийом заявок. До участі запрошували лише жінок з зайвою вагою.

До слова, на учасницю, яка покаже найліпший результат, чекає подарунок.

Нагадаємо, що в першому сезоні під опікою персонального тренера Віталія Андрейчука свої тіла будували фотограф Павло Березюк та журналістка Василина Боруцька. Що з цього вийшло читайте тут.

У другому сезоні в руки тренера потрапили підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук і директор департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш. Якими були їхні результати читайте тут.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ПРОЕКТУ В FACEBOOK

На адресу редакції надійшло чимало анкет про участь у проекті, а 28 травня уже відбувся публічний відбір учасниць. Своїх нових «жертв» під час зустрічі в фітнес-центрі «MAXIMUS» обирав Віталій Андрейчук.

Публікуємо найцікавіших претенденток на участь у проекті «БудуйТіло3».

Катерина, 32 роки. Вага - 100 кілограм, ріст - 160 сантиметрів. Бажаний результат - 60-70 кілограм.

«Я завжди була такою. Пробувала ходити в спортзал, але, оскільки працюю в закладі харчування, це не давало результатів. Маю неконтрольований режим харчування. Дома є орбітрек, але на ньому лише речі сохнуть. Хочу схуднути на 40 кілограмів для свого здоров'я», - розповіла перша претендентка.

Богдана, 27 років. Вага - 125 кілограмів, ріст - 1,65. Бажана вага - 60 кілограмів.

«Моя мама пережила інсульт. Я не хочу такого ж досвіду з надлишковою вагою. Найменше я важила в 20 років - 88 кілограмів. Хочу налагодити особисте життя, хочу, щоб мною пишалися», - зазначила Богдана.

Ольга, 26 років. Вага - 84 кілограми, ріст - 170 сантиметрів. Бажана вага - 60 кілограмів.

«Я не люблю солодкого, але п'ю багато кави. Дуже хочу мати хоча б 60 кілограмів та виглядати привабливо», - зауважила третя претендентка.

Вікторія, 39 років. Вага - 88 кілограмів, ріст - 165 сантиметрів. Бажана вага - 60 кілограмів.

«Набирати вагу почала після заміжжя. Намагаюся кожного ранку пити воду, але не можу змусити себе поснідати. Хочу перевірити свою силу волі і схуднути, бо мені неприємно дивитися на себе у дзеркало», - розповіла Вікторія.

Наталія, 33 роки. Вага - 73 кілограми, ріст - 152 сантиметри. Бажана вага - 50 кілограмів.

«Я люблю булочки та печиво, а зранку п'ю каву натщесерце. Надмірна вага мені заважає, важко ходити та підніматися по сходинках. Сама займатися не можу, адже мені потрібен хтось, хто буде стояти з «нагайкою», тоді я буду йти до своєї мети», - зауважила Наталія.

Анна, 27 років. Вага - 78 кілограмів, ріст - 160 сантиметрів. Бажана вага - 55 кілограмів.

«Надлишкову вагу я набрала під час вагітності - 20 кілограмів. З того часу не можу скинути, а пройшло уже 4 роки. Хочу змінити себе, щоб бути красивою, щоб діти не казали, що у мами живіт висить. Хочу одягати гарні сукні», - розповіла Анна.

Тренер Віталій Андрейчук порадив усім учасницям відбору пити більше води. За його словами, організм людини в день потребує понад 2 літри, і просив жінок не обмежувати своє тіло у цьому. Він зауважив, що найкращий спосіб - пити воду за 20 хвилин до або після прийому їжі.

Порадив Андрійчук і не забувати про основний прийом їжі - сніданок та протягом дня робити перекуси.

Також тренер висловив сподівання, що кожна претендентка повірить у себе та свої сили.

«Основне - це самодисципліна та самомотивація, тоді у вас усе вдасться», - додав він.



Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центр «MAXIMUS» - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.