Ціни на відпустки-2017. Як економлять українці?

Ціни на відпустки-2017. Як економлять українці?
Експерти ринку прогнозують, що в 2017 році ціни на головних курортах збільшаться в середньому на 15%. Тому, аби витратити на відпочинок менше, жителі країни шукають нові способи економії на туризмі і підходять до планування своїх подорожей раціональніше.

По-перше, українці скоротили кількість днів у відпустці із 14 до 7. У Карпатах туристи зупиняються на 3-4 ночі, а на морі відпочивають довго переважно сім`ї з малими дітьми.

Також у пріоритеті для більшості, стало розміщення готелях та базах відпочинку з максимальним дотриманням «ціна-якість». Українці активно моніторять гарячі пропозиції на популярних курортах, щоб отримати високий рівень сервісу за помірну вартість.

До прикладу, найпопулярнішим варіантом для морського відпочинку, особливо для родин із дітьми, залишаються курортні міста на березі Азовського моря. У приватному секторі Кирилівки чи Бердянська, сьогодні можна забронювати бюджетний чотирьохмісний номер лише за 300-350 гривень на добу.

Щоб дешево відпочити в Одесі, ресурс Скидочник рекомендує звернути увагу на знижки від крупних готелів. З метою збільшення кількості клієнтів, отримання додаткової реклами та заповнення всього номерного фонду, навіть у піковий сезон – в липні та серпні, вони знижують вартість розміщення до 2-х разів. В загальному ж, відпочинок в Одесі та Затоці залишається найдорожчим в Україні. Найменші ціни тут стартують від 350 гривень за добу на двох, найбільші – доходять до 2500 гривень.

Готелі в Карпатах також користуються значною популярністю влітку. Рівень сервісу тут найвищий в Україні, а ціни 100% відповідають комфорту проживання. Наприклад, в Буковелі чи Яремче можна забронювати номер класу люкс у готелі з басейном за 300 гривень на двох, й додатково отримати сніданок і безкоштовне відвідування SPA.

Окрім цього, щоб витратити на відпочинок менше, українці цього року почали заздалегідь купувати літній одяг і взуття, користуючись знижками до -60% від популярних інтернет-магазинів. Найактивніше майбутні туристи шукають недорогі плаття, купальники, пляжні і босоніжки.

Загальними рекомендаціями для тих, хто прагне відпочити, не витративши увесь свій бюджет, є: моніторинг вигідних цін готелів, раннє бронювання номерів, а також купівля предметів літнього гардеробу по знижках чи на розпродажах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.