Власник мережі ресторанів подарував луцькому зоопарку папугу

Власник мережі ресторанів подарував луцькому зоопарку папугу
Власник мережі ресторанів «Чевермето» Петър Добрев подарував луцькому зоопарку папугу.

Про це заклад повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Є події, які надихають! І саме сьогодні ми ділимося такою новиною з вами, наші нові і давні друзі. Отож, як уже завуальовано анонсувала наш керівник Людмила Денисенко, Луцький зоопарк має нову мешканку – красуню Блу. У рази приємнішою цю радість робить те, що папугу ми отримали в дарунок від власника мережі ресторанів «Чевермето» Петър Добрев. На такий крок, за його словами, чоловік пішов, на власні очі переконавшись, як змінився на краще наш зоопарк в останні роки», – йдеться в повідомленні.

«Зізнаємося чесно: подібні вчинки надихають колектив комунального підприємства. Не можемо сказати, що будемо працювати ще краще – бо і так викладаємося на всі 100%, але запевняємо – зробимо вся для того, щоб наша колекція збільшувалася, щоб усі наші підопічні проживали у достойних умовах, а для відвідувачів зоопарк став місцем найбільш комфортного відпочинку на природі у межах міста», – додають у зоопарку.

«А щодо Блу, то відкриємо вам таємницю – ми вже розпочали пошук пари для папуги. Бо впевнені, що добру традицію бебі-буму, що останнім часом демонструють наші підопічні, вона продовжить. :) Тим паче, тільки гляньте, яка Блу красуня! Як справuk панночка-кокетка, позувала Олегу Міткевичу», – зазначають в тексті.

У зоопарку сподіваються, що кількість охочих стати партнерами та спонсорами збільшуватиметься, бо, на їхнє переконання, лише спільні зусилля дають чудовий результат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попугай "договорился" до того, что его отправили в ссылку )))
Відповісти
Свободу попугаям !!!
Відповісти
Як звати власника? " Петър Добрев"? Що таке "Як справся панночка-кокетка, позувала Олег Міткевич", що таке "справся"? Олег це тепер жіноче імя?
Відповісти
папуга-патріот) красень!
Відповісти
Просто попугай замучився нюхати Петра перегар кожен день,і сам попросився в зоопарк.
Відповісти
Останні новини
Власник мережі ресторанів подарував луцькому зоопарку папугу
30 травень, 2017, 12:03