У Ковельраді кажуть, що з нетерпінням чекають обласних депутатів

У Ковельраді кажуть, що з нетерпінням чекають обласних депутатів
У Ковелі чекають обласних депутатів, які входять до тимчасової контрольної комісії з питань земельних відносин.

Про це заявив 22 червня міський голова Олег Кіндер, коментуючи повідомлення про те, що обранці головного представницького органу краю вирішили відреагувати на звернення громадських активістів про нібито «системні порушення» під час розгляду земельних питань владою Ковеля.

Зокрема, причина, що спонукала обласних депутатів провести виїзне засідання в місті залізничників у п’ятницю, 23 червня, – питання надання земельної ділянки Надії Тарасюк – матері загиблого учасника АТО Олексія Тарасюка. З цього приводу вони скерували виконкому Ковельської міськради листа, в якому рекомендували терміново розв’язати порушену громадськими активістами проблему.

Водночас у виконкомі повідомили, що «з нетерпінням» чекають членів тимчасової земельної комісії облради, оскільки інформацію, озвучену на її останньому засіданні, вважають неповною, а факти – перекрученими. Адже депутатам не розповіли, що в серпні 2015-го Ковельська міська рада надала дружині загиблого учасника АТО Світлані Тарасюк земельну ділянку по вул. Величковського.

Згодом, у грудні 2015-го, задовольнила ще й заяву матері загиблого Надії Тарасюк – теж на отримання земельної ділянки. Хоча, як правило, для членів родин загиблих учасників АТО надавала лише по одній ділянці.

Понад те, нещодавно, коли Надія Тарасюк забажала поміняти виділену в 2015-му земельну ділянку на іншу, в кращому місці, міськрада погодилась і на такий крок, про що свідчить рішення про згоду на обмін, ухвалене 25 травня цього року.

Як запевнили у виконкомі Ковельської міської ради, тут готові надати всі необхідні документи, що підтверджують забезпечення земельними ділянками членів родини загиблого учасника АТО Олексія Тарасюка, щоб спростувати неправдиву інформацію, озвучену громадськими активістами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковельраді кажуть, що з нетерпінням чекають обласних депутатів
22 червень, 2017, 16:00
У Росії заблокували Google
22 червень, 2017, 15:43