Директор музею звинувачує ЗМІ «УКРОПу» в брехні

Директор музею звинувачує ЗМІ «УКРОПу» в брехні
Директор музею-скансену в Рокинях Олександр Середюк (на фото) звинуватив ЗМІ, які входять до групи впливу волинського "УКРОПу", в брехні.

Про це йдеться в його блозі на Волинь24.

У блозі директор музею пише, що нещодавно в музеї була делегація депутатів облради та чиновників, які оглядали музей. Далі публікуємо його допис у скороченому обсязі:


«Діалогу не вийшло, так як комісія була налаштована не вивчити діяльність музею-скансену, що в селищі Рокині Луцького району, не вникнути у ті проблеми, що склалися у зв’язку з тим, що обласна рада 02.02.ц.р. зняла з музею фінансову підтримку, а знайти недоліки та «горіхи», щоб зліпити компромат на музей та директора».

«Для цього залучили текомпанію «Аверс», якій поставили конкретне завдання: знайти компромат! Журналісти бігали з куреня до куреня, від групи до групи відвідувачів, які саме приїхали у музей, справно відробляючи свої гривеники у замовників. І уже ввечері був поданий репортаж замовний і сфальсифікований. А через тиждень появився репортаж і у інтернет-виданні «Волинські новини» за 21 червня ц.р. під назвою: «Музей-скансен у Рокинях працює з порушеннями». На перших шпальтах сенсаційно друкують:

«Непрозора фінансова діяльність та незрозуміле використання коштів – такі порушення в роботі побачили депутати Волинської облради під час перевірки діяльності музею-скансену, що в селі Рокині Луцького району».

«Я толерантний, гуманіст і гуманітарій. Не люблю грубих відтінків, як у спілкуванні, так і у своїх працях. Намагаюсь їх замінити іншими словами, метафорами, епітетами тощо. Але в цьому випадку скажу прямо і відверто. БРЕШУТЬ! Грубо і підло, підступно і нахабно, цинічно і віртуозно – БРЕШУТЬ!»

«Ви ж не перевіряли фінансову діяльність музею, що відкрито пишете і заявляєте на камеру ТК «Аверс»: «Непрозора фінансова діяльність та незрозуміле використання коштів…».

Також на завершення блогу Середюк повідомив, що написав заяву на дії обласної ради в поліцію.

«Дирекції музею набрид цей шантаж, надумані звинувачення, поширення неправдивої інформації з боку службових осіб таких, як заступник голови обласної ради з гуманітарних питань Романа Карп’юка, Сергія Дмитрука та інших. Я уже звернувся із заявою в Головне управління поліції у Волинській області на предмет перевірки дії статті 219 ККУ (Доведення до банкрутства), а також до Начальника КРУ у Волинській області з метою перевірки фінансово-господарської діяльності Музею-скансену».

«Мені відверто тільки жаль стає Ігора Петровича Палицю, якого я називаю новітнім Терещенком, за його щире меценатство, що він має таку тупу, але амбітну команду. Вона тільки компрометує його своїми діями, які в більшості випадків суперечать його Величності Закону».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
рука даючого завжди ВИЩЕ руки приймаючого...
Відповісти
Оце лизнув!!! Віддано і захоплено, відверто і талановито)))
Відповісти
Для тих хто не в темі поясню, отой Середюк, голова музею, практично самостійно створив його!!! Цей музей є виключно його ініціативою, і аналогів майже нема, київське Пирогово тихо курить в сторонці. А люди, які зараз найбільше рвуться до влади в Луцьку чхали 100 раз на культуру і традиції!! Бабло, як завжди перемагає, нажаль. Тому, перш ніж писати тупі коменти, подумайте і вникніть в ситуацію
Відповісти
Останні новини
Директор музею звинувачує ЗМІ «УКРОПу» в брехні
30 червень, 2017, 21:06