«Протилежний погляд»: опинившись перед Богом, що ви йому скажете

«Протилежний погляд»: опинившись перед Богом, що ви йому скажете
Другий сезон ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" запам'ятався багатьом глядачам своїми цікавими ексклюзивними інтерв'ю.

Гостями програми були люди з гучними іменами, їх вплив на життя не тільки Волині, а й України, важко переоцінити, - повідомили автори шоу.

Під час інтерв'ю учасники "Протилежного погляду LIVE" ділились думками щодо актуальних суспільно-політичних тем, відповідали на провокативні питання ведучого Тараса Шкітера, намагались гідно триматись у "незручних" ситуаціях.

Особливою "родзинкою" ток-шоу стало коротке бліц-опитування наприкінці програми. Для багатьох гостей стало несподіваним та неочікуваним запитання про те, що б вони сказали, опинившись перед Богом. За умови, що часу на роздуми немає, їх відповіді були чесними і не підготовленими заздалегідь.

Тож якими були у цей момент впливові політики, релігійні діячі, дізнайтесь і ви.

• Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик: "Прости, Господи".



• Народний депутат України Ігор Гузь: "Я б сказав би, що я грішний і, напевно, не заслуговую, аби попасти до Раю, але дуже хочу! І так як я вірю, що Бог милостивий, можливо, у мене є маленький шанс, як і в багатьох, все таки до цього Раю попасти, але все в руках Господа, коли він прийде на цю грішну землю знову".



• Депутат обласної ради, голова фракції "Свобода" в обласній раді Анатолій Вітів: "Верни мене назад, я ще не все зробив".

• Народний депутат України Ірина Констанкевич: "Одним словом – це складно. Але я би попросила для себе, для родини і для всієї України миру, достатку, гармонії, процвітання – те, чого нам зараз бракує. І, напевно, в передноворічні, передріздвяні дні це дуже важливо, щоб Бог послав нам, як не в тій легенді, що Україні Він дав тільки пісню і більше нічого, а іншим народам багато усього послав, то я би попросила у Бога, щоб для України все ж таки миру і процвітання".



• Митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл: "Попросив би прощення за те, що не встиг зробити. Мається на увазі зробити доброго чи те, що зробив погане".

• Екс-президент Грузії, лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі: "У мене
б не було би слів. Він і так все знає. Треба розмовляти з Богом до моменту, поки будеш перед ним. Тому що це уже пізно, якщо ти думаєш йому казати, коли опинишся, - це пізно. Треба так жити життя, щоб знайти час розмовляти, спілкуватися з Богом".

• Єпископ Луцький і Волинський УПЦ Нафанаїл: "Ми, православні християни, в молитві постійно спілкуємось з Богом. І найчастіше ми кажемо Богу: "Господи, помилуй всіх нас".

• Народний депутат України Семен Семенченко: "Попросив би пробачення, як і будь-яка людина".

• Очільник Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок: "Попросив би, щоб припинила проливатися українська кров".

• Голова координаційної ради політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко: "Попросив би пробачення за те, що, можливо, десь відійшов від Його заповідей".



• Засновник і голова політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", міський голова Львова Андрій Садовий: "Боже, я Тебе люблю".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шкода що ці запитання є Плагіатом Познера:(((
Відповісти
Останні новини
«Протилежний погляд»: опинившись перед Богом, що ви йому скажете
14 липень, 2017, 20:00