Підприємці Устилуга сплатять майже 60 тисяч гривень штрафів

Підприємці Устилуга сплатять майже 60 тисяч гривень штрафів
В ході проведення фактичних перевірок приватних підприємців, котрі здійснюють діяльність у м. Устилуг Волинської області у сфері реалізації підакцизної продукції, за виявлені порушення застосують 59 тисяч гривень штрафних санкцій.

Про це інформує прес-служба ДФС у Волинській області.

Підприємці, котрі реалізують алкогольні напої і тютюнові вироби, допускають неоприбуткування готівкових коштів, порушення касової дисципліни та готівкового обігу і мають незареєстрованих найманих працівників, - у цьому в ході перевірок переконалися представники спеціально створеної робочої групи з числа фахівців ГУ ДФС у Волинській області, що досліджує дотримання законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції.

Враховуючи прикордонне розташування місць здійснення підприємницької діяльності, увага фахівців ГУ ДФС у Волинській області до м. Устилуг – не випадкова. Про потенційні порушення у сфері обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів в місцях здійснення діяльності в зоні волинського прикордоння неодноразово інформували представники громадськості та мас-медіа.

Відтак, волинські фіскали забезпечують належний моніторинг ситуації на ринку підакцизу та, у разі виявлення порушень, вживають передбачений чинним законодавством комплекс заходів, – наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Волинян, які володіють інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просять зателефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області).

Своє повідомлення можна також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.