Діти волинських атовців стануть «супергероями» в Карпатах

Діти волинських атовців стануть «супергероями» в Карпатах
19 дітей військовослужбовців з Волині вирушили до табору в Карпати, де матимуть можливість відчути себе справжніми супергероями.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook пише волонтер руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

«26 серпня за сприяння МдС 19 діток Волині вирушили у незабутні пригоди! 10 волинських дітей Небесного Легіону, а також 9 юнаків поранених бійців АТО поїхали до підніжжя Карпат у незабутній тижневий табір. Цей відпочинок, що під Славськом, вже вшосте організовують дівчата-пластунки з куреня Спартанки. Дякуємо вам за співпрацю Станиця Львів Пласту - НСОУ! У таборі візьмуть участь 40 дітей віком від 11 до 14 років з різних куточків України», - пише волонтер.

За легендою цьогорічного табору, дітки матимуть можливість відчути себе справжніми супер-героями, адже мандруватимуть у Галактику супер-героїв! Програма табору передбачає елементи пластової методики, яка складається з активних спортивних, мистецьких, театралізованих занять, у ігровій формі розвивається інтерес до природи, культури, історії нашої країни, відбуватимуться цікаві завдання та веселі “челенджі”», - додаж він.

Табір проводиться за підтримки та сприяння Association Aide Medicale Caritative France-Ukraine (http://amc.ukr.fr) Lycee CAOUSOU, Toulouse, France (Асоціація Медичної і Благодійної Допомоги Франція-Україна Ліцей КАУЗУ, м. Тулуза, Франція) та Human’East – Tous droits réservés (www.humaneast.org).

Також волонтер зазначає, що основною метою та завданням проекту було визначено покращення психологічного стану дітей та проведення психологічної реабілітації учасників табору, а найголовніше - створити умови для комунікації між однолітками з інших міст, цікаво та корисно провести час і можливість знайти нових друзів! Перебуватимуть діти у таборі до 31 січня.

«Шановні бійці АТО - хто ще бажає, щоб ваші дітки сьогодні (26.08) покатались навколо замку з байкерами, запрошуємо сьогодні на замкову площу! Збір в 11:50 (орієнтовно біля костелу) Контактний номер - 099 750 85 38», - пише Теліпський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Діти волинських атовців стануть «супергероями» в Карпатах
26 серпень, 2017, 19:39