Пенсійна реформа буде прийнята, а медична – не впевнений, – Лапін

Пенсійна реформа буде прийнята, а медична – не впевнений, – Лапін
Волинський нардеп Ігор Лапін з «Народного фронту» поділився прогнозами щодо прийняття в Україні медичної та пенсійної реформ.

Про це він розповів виданню «Цензор.НЕТ».

«Пенсійна реформа, думаю, буде прийнята. А ось медична - не впевнений. Тому що всі знають, яка ситуація склалася із закупівель ліків. Багато колег кажуть, що реформу підтримують, але якщо це питання не буде врегульовано, то не проголосують. По реформі освіти ми бачимо, що з населенням практично не проводять роз'яснювальну роботу. Не знаю, як себе поведуть депутати-мажоритарники, тому що на місцях - колосальний опір. Але ми будемо радитися і консультуватися перед тим, як голосувати», - зазначає нардеп.

Також Ігор Лапін вважає, що парламент повинен прийняти кадрові рішення.

«Правда, на жовтень призначені вибори в 203 місцевих громадах, тому ЦВК поки ніхто чіпати не буде. Рахункову палату теж відкладуть, бо зараз, як то кажуть, не до неї. А по омбудсмену ситуація така: чим далі ми переносимо це голосування, тим довше Валерія Лутковська перебуває на посаді. У цьому зацікавлена Адміністрація Президента. Там її міняти не хочуть. Але парламент буде зобов'язаний вирішити і це питання», - стверджує Лапін.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пенсійна реформа буде прийнята, а медична – не впевнений, – Лапін
28 серпень, 2017, 10:27