У Ковелі знову поламали пункт буккросингу

У Ковелі знову поламали пункт буккросингу
Пункт буккросингу «Мандруюча книга» у Ковелі знову поламали.

Про це пише користувач Ілля Волинський у Facebook.

«Нещодавно піднімалось питання про зону буккросингу в нашому місті, а саме говорилось,що потрібно перенести підкову в інше місце,де наша «чемна» молодь не матиме змоги щось зробити з нею. Так ось як то кажуть: всі збігаються на галас і справді так і було,піднявся галас, рівно через 3 дні підкову полагодили. Ну і якщо ви думаєте,що ця історія завершилась або мала щасливий кінець,то ви помиляєтесь», ‒ йдеться в дописі.

«Сьогодні ішовши разом з друзями ми побачили таку картину ‒ дверці на підкові зламані. Хочеться спитатись у влади : ви будете постійно її ремонтувати? Вам нема куди гроші діти? Невже ви не розумієте,що це місце де збирається БИДЛО ( звісно говорю не про всіх) і саме вони руйнують це все!!! Цього разу на те,що це вітер зламав ‒ списати не вийде.... Я гадаю тут не потрібно бути професором щоб зрозуміти,що такій зоні потрібен нагляд!» ‒ додає він.

Нагадаємо, зону для буккросингу, споруджену понад рік тому у Ковелі, розікрали, зруйнували та обмалювали маркерами. Мешканці зареєстрували петицію, аби перенести його в інше місце.

Проте до Дня Незалежності зону оновили та відремонтували. «Міська влада вкотре звертається до мешканців та гостей міста з проханням спільно дбати про благоустрій і порядок у Ковелі», ‒ йшлося а повідомленні мерії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він спотворює... Краще діжку з пивом поставте...
Відповісти