Рішення треба погоджувати з людьми, - Вусенко про Центральний ринок

Рішення треба погоджувати з людьми, - Вусенко про Центральний ринок
Протест підприємців Центрального ринку під стінами Луцької міської ради виник через абсолютну непропрацьованість механізмів втілення рішення та відсутність діалогу з людьми із боку нинішньої влади.

Про це депутатка Луцькади Юлія Вусенко розповіла у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Депутатка стурбована поведінкою колег по раді, адже у Луцьку це перший випадок, коли обранці громади фактично втікали із залу через запасний вихід.

«Це та ситуація, при якій ми бачимо, до чого реально призводять бездарні методи ручного управління, свавілля та диктатура», - зауважує Вусенко. Адже обурення людей, які прийшли на сесію, було спровоковане тим, що їхньому представнику навіть не надали слова для виступу.

«У будь-якому випадку людей треба чути. За усю історію роботи в залі, це перший випадок, коли депутати шукали «чорний хід», аби не зустрітися із розлюченими людьми. Не зрозумілим для мене є і те, що сьогодні депутати та громада не знають, який саме об’єкт отримають на місці виселеного ринку. Я особисто схиляюся до думки, що інформація про «новий торговий центр Палиці», яка вирує містом, все ж таки має під собою певне підґрунтя. Бо не бачила «ідейних» рішень, які приймали люди, що сьогодні себе називають владою у місті. Говорили про те, що там буде парковка. Та враховуючи команду, яка нині при владі, ми можемо побачити на прикладі Центрального універмагу міста, скільки під таку площу виведено паркувальних місць. Досвід перенесення ринків в Луцьку у нас є. Проте тоді для підприємців були чітко прописані умови. Переконана, що роблячи все мудро, можна було б запобігти цій ситуації», - підсумувала Вусенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно сказала.
Відповісти
До чого ця мова??
Давно вже говорилось що хочуть ринок перенести ще роки 3 назад.на ГПЗ....за цей час люди могли б обдумати і запропонувати варіанти місць куди перенести ринок..але всі відтягують надіяться що їх це не зачіпить..
Це не ринок а свинюшник..ніякого порядку! да зручно що цент міста не треба їхати далеко..але Щей під замком базар не гарно не естетично..не важливо що буде на місці базару головне щоб було культурно, чистенько як в інших містах біля історичних спорід!!...ане ваняє тваринами і помідорати...!!!
Відповісти
Останні новини
Рішення треба погоджувати з людьми, - Вусенко про Центральний ринок
31 серпень, 2017, 18:32