Перевірили, чи готові школи Володимира до навчального року

Перевірили, чи готові школи Володимира до навчального року
На потреби місцевих освітніх закладів у цьому році, за словами міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка, виділили більше шести мільйонів гривень. Ремонтні роботи у місцевих навчальних закладах розпочалися відразу після того, як закінчили свою роботу пришкільні дитячі табори.

Журналісти 30 серпня відвідали три навчальних заклади у Володимирі-Волинському та поспілкувалася з директорами та їхніми заступниками, - пише БУГ.

Капітальний ремонт гардеробу встигли зробити за літній період у ЗОШ№1.

У НВК “ЗОШ№3-ліцей” – освоїли близько мільйона гривень на капітальний ремонт харчоблоку. Тут замінили усе – від плитки на стінах до нової техніки для приготування їжі. Як запевнили нас, за усіма стандартами і вимогами.

На школярів гімназії ім. О.Цинкаловського чекає новенький мультимедійний клас.

Традиційно, в усіх школах зробити косметичні ремонти класів та коридорів. Закупили і нове спеціальне обладнання для класів з різноманітним спрямуванням. Так анатомію людини у ЗОШ№1 вивчатимуть завдяки придбаному наочному скелету, а в гімназії юні астрономи досліджуватимуть нічне небо і зорі завдяки потужному телескопу.

Керівники шкіл зізнаються, що літніх місяців мало для виконання капітальних робіт. Проте вони мусили вкластися строки, що і зробили. Так ремонт харчоблоку у НВК “ЗОШ№3-ліцей” закінчили 30-го серпня. У планах зробити ще багато. Так керівники двох навчальних закладів зазначили, що готують проекти для так званого “бюджету участі” аби облаштувати на шкільних подвір’ях спортивні майданчики.

Деталі в сюжеті:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.