Чоловік у трусах та масова бійка: «пригоди» вечірнього Луцька

Чоловік у трусах та масова бійка: «пригоди» вечірнього Луцька
Група швидкого реагування Самооборона Майдану ‒ Волинь продовжує допомагати патрулювати місто.

Про результати роботи у ніч із 4 на 5 вересня розповіла в себе на сторінці у Facebook Тетяна Должко.

За її інформацією, перший виклик до самооборонцівців надійшов о 20:30. Просили про допомогу швидкій допомозі доправити психічнохворого до лікарні. Завдання виконали без проблем та перешкод.

«21:00 ‒ вулиця Малоомельянівська ‒ повідомлення про те, що чоловік не пускає жінку до хати, прибувши на місце виклику, допомогли жінці втрапити в житло та провели із сімейною парою профілактичну бесіду, чим і врегулювали конфлікт», ‒ пише Должко.

О 21:30 надійшов виклик на проспект Дружби народів. Чоловік скаржився на те, що співмешканка не пускає його в квартиру. Прибувши на місце конфлікту, просили жінку відкрити двері, вона відчинила двері, викинула речі чоловіка і замкнулась, спілкуватись відмовилась.

О 21:40 ‒ проспект Грушевського ‒ повідомлення про грабіж. У жінки вирвали з рук сумочку, в якій було 1300 євро та 1300 грн. Група обстежила довколишні двори, проте грабіжника не виявили.

О 22:00, патрулюючи місто, побачили на вулиці Задворецькій на проїжджій частині чоловіка, який прогулювався містом лише в одній нижній білизні та з мішком у руках. При спробі з’ясувати, що трапилось і чому він так одягнений, чоловік почав втікати. Втікача наздогнали, перевірили мішок, де нічого особливого не виявили.

23:00 на вулиці Винниченка біля бару «Шервуд» ‒ масова бійку. Бійку припинили, а особливо активних учасників доставили у міськвідділ поліції.

Із 00:00 самооборонівці чергували на залізничному вокзалі на прохання працівників про допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік у трусах та масова бійка: «пригоди» вечірнього Луцька
05 вересень, 2017, 09:40