Будинок для військових у Володимирі не встигають здати вчасно

Будинок для військових у Володимирі не встигають здати вчасно
44-квартирний будинок для військових, що у Володимирі-Волинському на вулиці Академіка Глушкова, не встигнуть здати до Покрови, скоріше всього - до кінця осені.

Про це стало відомо на щотижневому брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих ЗМІ, - пише Район.Володимир-Волинський.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що будинок планують здати до 14 жовтня і саме в День Захисника Вітчизни за участю перших осіб держави вручити ключі від квартир військовослужбовцям та родинам загиблих.

На брифінгу також йшлося, що вже найближчим часом у Володимирі буде проведена нарада із питання завершення будівництва 44-квартирного будинку.

Робоча зустріч відбудеться за участю очільника області Володимира Гунчика, керівників територіального управління КЕВ, представників міської влади та військової частини.

Нагадаємо, до більшості квартир у 44-квартирному житловому будинку для військових вже провели комунікації. Підрядна організація, що будує 44-квартирний житловий будинок, здійснює роботи відповідно до графіку виконання робіт, проте були певні збої у роботі. Відхилення від графіку виникали у зв’язку з підключенням будинку до електропостачання.

До слова, будівництво не можуть завершити вже впродовж кількох років, а квартири у ньому отримуватимуть члени родин загиблих військових та учасники бойових дій.

За інформацією видання "Володимир media", здачу будинку наразі планують на 15 листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Будинок для військових у Володимирі не встигають здати вчасно
05 вересень, 2017, 12:28