У Луцьку покажуть історію єврейських Ромео і Джульєтти

У Луцьку покажуть історію єврейських Ромео і Джульєтти
Фестиваль театрів за межами театру радий представити ще один яскравий колектив — театральну студію «ВІК» із Києва.

Про це йдеться на сайті театру-студії «Гармидер».

Цей колектив — невід’ємна частина Києво-Могилянського театрального центру «ПАСІКА». Вони молоді, амбітні й талановиті. Більшість ВІКівського складу — випускники Київського університету театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого та Дніпровського театрально-художнього коледжу.

До Луцька київські гості привезуть комедію «Хелемські мудреці». Вистава яскраво передає глядачам особливості єврейського гумору і має цікаві аналогії із сучасним суспільством та владою, вона сповнена абсурдних ситуацій і звісно ж має свою історію кохання.

«У єврейському місті Хелем є величезна проблема — з’явився «дурень» на ім’я Хойзек, який покохав доньку голови міського кагалу — Ціреле. Кагал мудреців знаходить рішення, як його позбутися. Однак Хойзек не дурень, а мудріший за «мудреців».

Яким буде фінал, і чим закінчиться історія кохання єврейських Ромео і Джульєтти, ви дізнаєтеся у фіналі фестивалю «Мандрівний вішак-2017». Адже саме ця постановка буде його вибуховим закриттям 17 вересня. Творитиме відповідну атмосферу чудовий дворик колишнього єзуїтського колегіуму, а тепер — Волинського коледжу Національного університету харчових технологій (вул. Кафедральна, 6).

Вистава під відкритим небом.

Вхід вільний.

Цього року фестиваль потребує підтримки людей, які не хочуть, щоб Луцьк був театральною провінцією.

Ви можете перерахувати будь-яку суму на картку 4149 4978 7169 8967 (ПриватБанк, отримувач – Бречко Оксана) і також стати спонсором фестивалю «Мандрівний вішак-2017».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку покажуть історію єврейських Ромео і Джульєтти
11 вересень, 2017, 20:32